mateo 1,131 Napisano 5 Grudnia 2024 5x pestki juz w wodzie Plus 3 szczepy imperium x 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 5 Grudnia 2024 Lecisz byku 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 5 Grudnia 2024 Zawiodły mnie szczepy od tej odmiany 4 tygodnie i nie mogły się zebrać decyzja zapadła robimy nowe plus te zostawię zobaczę co bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 7 Grudnia 2024 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 9 Grudnia 2024 Jedna chyba nic nie będzie nalej na ręczniki siedzi spr do ziemi jeszcze na kilka dni 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 13 Grudnia 2024 Week 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 13 Grudnia 2024 @mateo fajna strzykawka😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 13 Grudnia 2024 Nie trzeba dużo razy nabierać haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 27 Grudnia 2024 (edytowane) Zapomniałem o wiśni Edytowane 27 Grudnia 2024 przez mateo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 8 Stycznia 4 wiśnie 3 klonyi mperium zamówiony nowy pH metr. Coś musi być nie tak rośliny też mają przebarwienia ,zapadła decyzja może phmetr🤔 Jak by były pytania tak wiem jest mniej ziemi w jednej kupiłem łączenie 150l plus każda doniczka miała już swoje 0.5l a i tak brakło😅 doniczki 18l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 15 Stycznia 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 15 Stycznia @mateo tez je wrzuciłem na watę. U Ciebie juz spore są także bacznie obserwuje, kiedy flip? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 15 Stycznia Jak będzie namiot pełny hehe myślę że ok połowa lutego Z imperium x coś jest nie tak nawet z klonami walczę z przebarwieniami a wiśnia ładna zielona ta samą metodą uprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 11:43 Wiśnia ma się super mega zielona i zdrowa rośnie jak szalona,👍 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Sobota o 18:40 Piękne pannice, już na wydaniu? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 22:19 Jeszcze 1x✂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach