Juras80 289 Napisano 30 Listopada 2024 Dzień w dzień chyba przez całą uprawę mam taki że moje rośliny około 2h przed wyłączeniem światła liście zaczynają same opadać. Jest to możliwe że ma zaprogramowany biologiczny zegar i wie że zbliża się pora snu ? 🧐 Czynniki zewnętrzne odpadają. 26 w dzień noc 21 68-70 wilgotności. Zdrówko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 289 Napisano 1 Grudnia 2024 @Juras80 Zawsze rano to wygląda dobrze. Pokaże zdjęcia tak 2h przed wyłączeniem światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,801 Napisano 1 Grudnia 2024 Jak ten system podlewania się sprawuje? Widzę że piękne okazy porosły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,440 Napisano 1 Grudnia 2024 dobrze jest mają opadać sztywne cały czas nie będą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 289 Napisano 1 Grudnia 2024 12 godzin temu, WymiataczMega napisał: Jak ten system podlewania się sprawuje? Widzę że piękne okazy porosły. Dziękuję ale mam dość tych autopow dałem airdom jest pompa powietrza i podbija mi to ph strasznie. Zrezygnowałem z pompki i jest trochę stabilniej. Autopoty się idealnie sprawdziły mi z biotabasami. Byle dokończyć ten projekt bo już lecą części z Chin i buduje high pressure aeroponic system 2 godziny temu, Tester napisał: dobrze jest mają opadać sztywne cały czas nie będą Ale żeby jak w zegarku od rana zdrowo a 2h przed końcem opadają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,017 Napisano 1 Grudnia 2024 Raczej nie jest wszystko ok. Jakby miały jak u pana boga za piecem to by stały sztywniutko. Może masz źle wyregulowane poty. Nie jest tak że zalewa Ci w tym czasie akurat donice? Na tych biotabsach nie miałeś tego efektu? albo może nie zwróciłeś uwagi na to? Jeśli serio codziennie Ci się to powtarza z zegarkiem w ręku to coś tu nie halo. Przynajmniej według mnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 289 Napisano 2 Grudnia 2024 10 godzin temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: Raczej nie jest wszystko ok. Jakby miały jak u pana boga za piecem to by stały sztywniutko. Może masz źle wyregulowane poty. Nie jest tak że zalewa Ci w tym czasie akurat donice? Na tych biotabsach nie miałeś tego efektu? albo może nie zwróciłeś uwagi na to? Jeśli serio codziennie Ci się to powtarza z zegarkiem w ręku to coś tu nie halo. Przynajmniej według mnie Też tak myślę , nie jest idealnie coś je stresuje pod koniec. Rano wyglądają idealnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach