Bluetooth83 1 Napisano 7 Listopada Witam mam 6 roślin wszystkie już kwitną a jedna jakaś przymulona pierwsze 2 zdjęcia. Czy ona jeszcze zacznie kwitnąc? Następne zdjęcia reszty dla porównania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 7 Listopada Może to sezon jest 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Listopada (edytowane) 3 minuty temu, WymiataczMega napisał: Może to sezon jest 🤔 Te czerwone łodygi na liściach to nie jest czasem jakiś niedobór? + główna się wydaje czerwona u mnie na automacie po toppingu coś takiego też się robi. Edytowane 7 Listopada przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 7 Listopada @Cykacz moga to byc oznaki stresu. U mnie np najczesciej od duzej ilosci swiatla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 9 Listopada W dniu 07/11/2024 o 20:48, WymiataczMega napisał: Może to sezon jest 🤔 Sezon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 9 Listopada To są automaty? Same zaczęły kwitnąć czy zmieniłeś światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 9 Listopada Automaty W dniu 07/11/2024 o 21:06, moonka napisał: @Cykacz moga to byc oznaki stresu. U mnie np najczesciej od duzej ilosci swiatla Ale innym roślinom nic nie jest tylko ta jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 9 Listopada Więc obstawiam że to fotoperiod. Trzeba zmienić światło żeby zaczęła kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 9 Listopada A nie zaszkodzi to innym roślinom ? Wszystkie kwitną i są automatami. Jakiś pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 10 Listopada A więc co z nią zrobić wystawić normalnie na pokój? Czy zostawić do końca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach