mowmidejw 1 Napisano wczoraj o 09:08 (edytowane) Witam wszystkich! Jest to moja pierwsza uprawa, więc dużo przede mną jeszcze 😄 Listki pokazała 31.01 chciałbym podpytać czy póki co wszystko ok z roślinką. Ogólnie dałem dziś lampę trochę wyżej żeby się wyciągnęła, czy słusznie? AK47, automat box 40x40x120 lampa: Marshydro ts600. Aktualnie ok 55cm od gleby, 18/6 Za dnia średnio 26* i 70-80% wilgotności. staram się podlewać na około roślinki Edytowane wczoraj o 09:09 przez mowmidejw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano wczoraj o 10:09 Nie wygląda za ciekawie. Proponował bym wyposażyć się w awaryjną pestkę na w razie gdyby ta się nie ogarnęła. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,967 Napisano wczoraj o 10:10 @mowmidejw coś z nią nie halo ale może jeszcze się ogarnie. Nie ma za mokro? Data rozumiem 31.10. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mowmidejw 1 Napisano wczoraj o 10:33 (edytowane) 26 minut temu, Lady Green napisał: @mowmidejw coś z nią nie halo ale może jeszcze się ogarnie. Nie ma za mokro? Data rozumiem 31.10. Tak, 31.10 ogólnie podlewałem rano przed zapaleniem lampy, i pod wieczór. Dziś odstawię podlewanie. ogólnie zauważyłem dzis ze pojawiło się kolejne pięterko względem wczorajszego dnia. Edytowane wczoraj o 10:37 przez mowmidejw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mowmidejw 1 Napisano wczoraj o 21:50 Mam pytanko jeszcze. Bo mam duży nawilżacz który trzymam na zewnątrz boxa. W boxie pasywny wlot. Czy ja mogę do tego wlotu kierować to powietrze z nawilżacza, czy zrobić osobny otwór? niestety ciągle muszę mieć nawilżacz włączony… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach