Dekiel 5 Napisano 2 Listopada 2019 Witam codziennie po kilka razy otwieram boksa i patrze się bez celu na rośliny ktoś też tak ma? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 2 Listopada 2019 @Dekiel to normalne często growerzy lubią patrzeć na swoje roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 2 Listopada 2019 ja tak miałem ale na outdoorze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 2 Listopada 2019 większość osób tak ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Listopada 2019 Nie jesteś sam-mnie to uspokaja, jak akwarium? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Listopada 2019 Nie przejmuj sie to z latami przechodzi ? Ja otwieram boxy raz na 3-4 dni, jak juz musze podlac planty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 2 Września 2020 ja się gapię jak w telewizor, albo raczej jak w kominek czy w ognisko. to wciąga, a poza tym zawsze cośtam się przy tym myśli. ale też myślałem, że jestem w tym osamotniony. dobry temat! brawo! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach