PogromcaBaobabow 221 Napisano 9 godzin temu @Adi_ejol miałem ale tak kurewsko niewygodne to było że nigdy więcej nie chce takich kolumbryn ewentualnie na siatce @ZM-69 urosną bez paniki od 3-4tyg lecą w górę moje mają miesiąc i tydzień w mają 30 cm więc spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 9 godzin temu @Adi_ejol kupiłem te tyczki bambusowe mam jakies 50 sztuk tyczek bambusowych 90 centymetroeych . Do tego będzie również dana siatka. @PogromcaBaobabow WłaśnieWłaśnieam że mówiłeś żebym nie panikował. Ze do 2-3 tygodni noc się nie dzieje . A że po tym czasie wystrzela w górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 9 godzin temu @ZM-69 rosliny maja rosnac takie jak Ty chcesz zeby urosly, o to w tym wszystkim chodzi 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 9 godzin temu @ZM-69 i jeszcze dodam, w mojej pierwszej uprawie jedna roślina byla dwukrotnie wyższa od drugiej (ta sama odmiana) i dały taki sam plon. @Boczelli ja chcę żeby urosły zajebiscie duże, tak będzie???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 godzin temu @Adi_ejol głównie wysokość zależy od genów jak i od growera😉. Chcesz wysokie to celuj w sativy. Jak najmniej glebowania i słoneczko wysoko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 8 godzin temu A teraz pytanie z innej beczki . Mam.dwie 2 lampy po 720w . Aktualnie mam lampy na 30% mocy czy mogę przeskoczyć już na 40% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 godzin temu Możesz, tylko kontroluj czy nie będzie za mocno. Jak liście będą zwijać się w łódkę wróć na 30%. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 7 godzin temu @Adi_ejol to zrob jeszcze miesiąc wega to będa 😅 one maja rosnac jak Ty chcesz, ale poprzez i dzięki Twoim dzialaniom, a nie tylko życzeniom 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach