ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @JarzynaSWDN kuzwa nie wiem czy to jest od światła teraz tym pytaniem rozwaliłeś ki głowę bo światło jest na 70% mocy na jednej i drugiej lampie . Ogólnie jestem w chuj załamy teraz będę siedział jak na Bombie . Nie wiem czy ruszą dalej czy dojda do siebie czy będą dalej kwitły i puchły Nie mam zielonego pojęcia jestem zły sam na siebie .... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @Bubble no ja tylko strzelam tej sytuacji staram mu się jakoś pomóc żeby nie panikował swoją drogą deszcz jak pada nie ma 6,3 a kwiaty rosną więc myślę że takie jednorazowe podlanie dużo szkód nie narobi @ZM-69 nic się nie przejmuj wszystko będzie dobrze widziałem po gorszych zabiegach roślinki a i tak dawały ładny plon 😌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow Wiesz jak jest .... Ty juz tez tych roslin przerobiles i widzisz po zdjeciach ze jest okey lub nie ma takiej duzej tragedi ... Dla mnie przy pierwszej uprawie jest katastrofa . Może i jestem zabardzo przewrażliwiony.... Martwię się że.chuj z tego wszystkiego wyjdzie ... Jak się nie ogarna to daje sobie spokój z odpaleniem drugiego namiotu bo to bez sensu ... Leżę na łóżku i miele w głowie.... Zrobiłem tego Flusha wyjebałem z cysternę wody dosłownie cysternę. Przelałem je tak fest ... Posprzątałem i wstawiłem je spowrotem ... Moje pytanie co dalej ??? Czekac obserwować ? Napewno przez najbliższe dobrych kilka dni nie będą podlewane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 28 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow deszcz nie ma ph 6.3 ale nie ma tez chloru i na outdoorze roslina przyroda pomaga to jest zupełnie inna bajka. @ZM-69 ja mówiłem zeby tego flusha nie robic, a na pewno nie w taki sposob. Teraz to trudno nie ma co sie załamywać. To tylko kilka sztuk z calej uprawy. Musisz sie liczyc ze stratami, nie zawsze bedzie tak kolorowo. Ja np. Na ostatniej uprawie sam zabilem najladniejsza roślinę bo ja za mocno polamalem, i nic trudno lecimy dalej. Zawsze cos Ci z tych roślin wyrosnie, jak będą chujowe to przerobisz na hasz i zaczniesz nowa uprawe. Ważne to wyciagac wnioski na przyszlosc 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @Boczelli Wiesz co.jest najgorsze że tak naprawdę 4 rosliny z 20-21 roslin przerobiły te nawozy bez jakichkolwiek problemów. 4 rosliny które są dużo dalej jeśli chodzi o kwitnienie . Reszta namiotu ma popalenia itd i najgorsze jest to dla mnie ze popalenia wyszły na górnych partiach lisci . Wiesz inaczej wyrzucić 4 rosliny a zostawić 16-17 a inaczej zostawić 4 a wyrzucić całą resztę. Mam kilka pytań do Ciebie @Boczelli a mianowicie co dalej ? Czekać obserwować ? Jak narazie pewnie z 4-5 dni jak nie wiecej będą bez podlewania ... ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 @Boczelli Właśnie ułamałem 3 top i to z samego szczytu 😄 Życie! Co robić? Obserwować, ja to tylko spojrzałem na ostatnie posty, ale widzę, że sporo osób ci tu pomaga. I najważniejsze: to nie mustangi, nie uciekną, ani nie zadepczą Cię, więc masz czas. Najgorsze co możesz zrobić to nadgorliwość. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @ZM-69 no teraz to tylko czekać ogólnie ja straciłem dwie z sześciu jedną nie wyszła a drugiej łeb urwałem więc nie ma co się załamywać ❤️🔥 @ZM-69 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 29 Grudnia 2024 @ZM-69 no czekać juz więcej niż połowa uprawy za Toba, więc szkoda je wyrzucać, zresztą nie ma tragedii. Ludzie gorzej maja i se chwalą 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 29 Grudnia 2024 @Boczelli Myślisz że coś będzie z tego . Jak z 21 auto nie zbiore tych 500 g to sobie odpuszczam jakiekolwiek uprawy . To to bez sensu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 618 Napisano 29 Grudnia 2024 @ZM-69 trochę cierpliwości bo już sobie założyłeś plany odgórne przy pierwszej uprawie a jakieś delikatne popalenia i histeryzujesz. Zobaczysz, że nie tak łatwo chwasta zajechać, ale na pewno trzeba się wystrzegać jakiegoś płukania czy nawożenia pod wpływem chwili. Wszystko na spokojnie, a często mniej znaczy lepiej Do niczego by człowiek nie doszedł z podejściem typu: “nie wyjdzie tak jak sobie założyłem, to rezygnuje całkiem”, zwłaszcza robiąc coś pierwszy raz. Głupio takie coś w ogóle pisać, brzmi dziecinnie i uważam, że to niepotrzebne, zwłaszcza patrząc na pomoc płynącą z każdej strony u ciebie w relacji. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 29 Grudnia 2024 Powinieneś zebrać te 500 z palcem w dupie, swojego czasu miałem podobny przypadek i z 8 zebrałem chyba 270g, a przy dobrym prowadzeniu było 340g przy 300W na 1x1x2m namiocie. żebyś nie zebrał 30g z planta średnio to one naprawdę musiałyby źle wyglądać, a te twoje popalone wyglądają lepiej niż niektóre zadbane co się widuje 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 29 Grudnia 2024 @Adi_ejol a już myślałam że tylko ze mnie taka jędza i tylko mnie pewne rzeczy irytują... 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 29 Grudnia 2024 @ZM-69 widziałeś u mnie ile dały 4 krzaki a były popalone tak że liście się kruszyły w rękach miesiąc przed zbiorem więc nie panikuj za dużo stresu sobie dokładasz nie podlałeś ich kwasem tylko woda z kranu a drugie jak ty zjesz za dużo to się porzygasz i po 2-3 dniach się lepiej czujesz jak jej nie będziesz teraz dobijał nawozem to zje ten nadmiar i będzie znów jej trzeba coś podać jak bym ci podpalił włosy jak masz długie obciął na łyso te spalone to ci wyrosną nowe i zdrowe nie umrzesz od tego niewiem staram się szukać jakiś porównań głupich żeby cię trochę podtrzymać na duchu 😂😂😂@ZM-69 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 30 Grudnia 2024 @ZM-69 siemka i jak sytuacja ? @ZM-69 @ZM-69 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 117 Napisano 31 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow @ZM-69 Ty dawałeś razem Green Sensation i pk 13/14 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 31 Grudnia 2024 Nie powinno się bo łatwo przedawkować Co nie znaczy że się nie da wszystko z głową i obserwować rośliny trzeba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 31 Grudnia 2024 @swistbuds ja tylko pk daje zawsze nawet z mg nie mieszam 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 31 Grudnia 2024 A ja tam mieszam w pizdu wszystko co mam razem 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 31 Grudnia 2024 @WBB Oh, nareszcie ktoś kto mnie zrozumie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 536 Napisano 31 Grudnia 2024 @ZM-69 trudna sprawa, ja powiem tak, i podlewanie i niedobór i światło może powodować to co u ciebie jest, nawet sam fakt że to automaty i swiecisz im więcej niż 12 godzin, co powoduje że DLI jest za wysokie, światło wcale nie musi palić liści, jego intensywność może powodować że roślina będzie jeść i pić jak nie chciany gość na święta, i będą niedobory itp. Sprawdź światło sprawdź ph i dopiero wtedy lej nawozy. https://www.growweedeasy.com/cannabis-plant-problems/light-burn Tu masz artykuł o świetle porównaj sobie te zdjęcia do zdjęć z niedoborem i zobaczysz dlaczego łatwo się pomylić i lepiej najpierw sprawdzić nic odjebac lipę 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach