PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @ZM-69 za bardzo narwany jesteś. Ja się nauczyłem miałem rano podlać czekałem aż boczeli odpisze dopiero po południu podleje problemów z wodą nie narobisz tu chodzi o wchłanianie wartości odżywczych też 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,436 Napisano 28 Grudnia 2024 21 minut temu, Boczelli napisał: @ZM-69 nie na zmarnowanie, ale jak juz je popalilo to nie wiem czy flush juz cos pomoze w tej sytuacji. Mysle ze karmienie sama woda powinno pomoc do czasu az sie mocniej rozwiną @ZM-69 może tą wiadomość przeoczyłeś? Btw, okno koło wanny, w uk mieszkasz? Geniusze to chyba wymyślili. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green ja zazdroszczę mam słabą wentylację a tak to bym zrobił cyk okienko i jazda 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,436 Napisano 28 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow ja wiem że facetom to nie przeszkadza i wszyscy sąsiedzi to lubią. Sąsiadki chyba mniej. W poprzednim domu miałam wannę i prysznic razem, dopuki nie założyłam rolety kąpałam się po ciemku lub w dzień. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 Moim zdaniem za dużo PK i zablokowało magnez moim zdaniem, tak jak wyżej pisali flush, ale wodą o odpowiednim pH i oczywiście odstaną bądź filtrowaną. Współczuje, narobisz się trochę. Ewentualnie tak jak Boczelli pisze lać wodę ewentualnie z jakimś enzymem i można by spróbować magnez przez liście podać, ale to już chyba kombinacja alpejska wychodzi. Ja to chyba przeszedłbym na wodę i poczekał na rozwój sytuacji. @Lady Green Jakby to komuś od patrzenia ubyć miało 😇😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green Niemcy 😃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green w Berlinie widziałem hit w hotelu przy kiblu było okno balkonowe więc mądry ja stwierdziłem że czemu mam robić coś w samotności otworzyłem okno i heja posiedzenie 😂😂😂 mam fotki gdzieś ale może oszczędzę wam widoków 😂😂😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 Lece po kolei z dziewczynami. @PogromcaBaobabow Żebyś wiedział ja z natury jestem taki ze jak bym miał AdHd . 100 mysli na minute ataki Paniki 🫣 Wiesz co chuj w te pieniądze ale szkoda tego bo chodzisz przy tym przez 1,5 miesiąca kilkanaście razy dziennie dogladasz tego dbasz o to i na koniec miało by się to wszystko zjebac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 @ZM-69 Niestety jest tak jak mówisz, a czym mniej chodzisz tym lepsze wyniki 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @Bubble to jego 1 uprawa ja miałem to samo przy 2 mi przeszło 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 mi do dzisiaj nie przeszło 😄 dlatego postawiłem drugi namiot na dzieciaki, to przynajmniej nadgorliwość na 2 się rozkłada. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 Hey myślicie że to dalej będzie rosło i kwitło jak górne liście są popalone . Fenomenem jest że dolne partie lisci są ładne zielone góra tylko jest popalone i żółta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @ZM-69 będzie rosło spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 będzie rosło i kwitło, bez paniki, to chwast jest zabić to trudniej niż nam się wydaje. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 537 Napisano 28 Grudnia 2024 Jak używasz soli a nie organike to zamiast lać wody to użyj flush, np od canna 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) @ZM-69 Jak chcesz jednak robic tego flush to lepiej woda o odpowiednim ph, bo od kranowki zaraz pH się rozjedzie i chuj poblokuje je. Albo tak jak wyzej Ci radza mozesz uzyc canna flush. Ja bym jednak nic nie robil, tym popalonym po prostu bym dawal sama wode przez jakis czas Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Boczelli 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 @Boczelli Ale jak wypłukał i na koniec podleje odpowiednim ph to chyba im nic nie będzie czy się mylę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano 28 Grudnia 2024 trochę się mylisz bo pH wyjdzie średnie z tego co zostanie i podlejesz@PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 537 Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Woda do flusha musi mieć pH takie żeby odpływ był pomiędzy 6 a 7 najlepiej 6.5, i tak jak wyżej napisali nie lej kranówki, po pierwsze będzie za zimna po drugie w niej jest chlor, po trzecie one nie wyglądają tak źle, a to przypadkiem nie jest od światła? Edytowane 28 Grudnia 2024 przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach