ZM-69 190 Napisano 21 Grudnia 2024 Moje kociaki !!!! Jak przygotowania do świąt ??? Ja jestem w trakcie porządków przedświątecznych oraz lepienia pierogów. Mam nadzieję że u wszystkich dobrze pozdrawiam. Z roślinkami jak narazie wszystki okey . Trochę zwolniły chyba przez dawki Magnezu ? Czy to wroci do normy @Boczelli ??? W namiocie przemeblowanie duże na lewą stronę chodzi o ich wielkość i odległość od lampy a na prawa stronę te mniejsze roślinki. VID-20241221-WA0016.mp4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 21 Grudnia 2024 @ZM-69 ojebalbym już pierogów 🤤 Moim zdaniem Twoje roslinki są w świetnej formie. Co z tym drugim boxem? Bedziesz odpalał? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 21 Grudnia 2024 (edytowane) @Boczelli @Boczelli VID-20241221-WA0028.mp4 @Boczelli VID-20241221-WA0027.mp4 @Boczelli @Boczelli Edytowane 21 Grudnia 2024 przez ZM-69 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 22 Grudnia 2024 Te CO2 bagi jeżeli masz otwarty obieg nic nie dają może na początku kiedy wyciąg. Je musi chodzić później słabo to wychodzi. Ładnie to wygląda próbuj toping zrobić następnym razem rośliny dobrze krzyczą nie masz głownego i nie ma problemu z wysokością so niższe ale krzaczaste 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Witam serdecznie ta sama odmiana ten sam dzień życia a rozbieżność wysokości oraz kwitnienia widoczna że aż tylko . Rośliny dziś mają dzień 49 życia . Kiedy można zrobić fryzjera i czy wgl można zrobić ? @Boczelli @Lady Green @PogromcaBaobabow @swistbuds @WymiataczMega @Adi_ejol @mateo @moonka @Monako @WBB @Boczelli Siemka prezes sorki ze dopiero odpowiadam a pytales juz dwa razy . Drugi namiot stoi donice zasypane ziemia pestki są w szufladzie. Ogólnie wszystko jest rozłożone lampy (hps 2x600w) podłączone. Ale czekam na przyjazd policji jak nie przyjadą w ciągu do tygodnia max dwa tygodnie to pestki wrzucam na moczenie i startuje . Ogólnie miałem akcje z ciapakiem z lawet . Chcieli mi schodować Mercedesa. I rzuciłem Ciapaka jebanego paskiem do zapinania kół wsiadłem w Mercedesa i odjechałem. Pojebana akcja . Dlaczego tak odjebałem sam nie wiem . Nienawidzę tego całego syfu tych brudasów. A że Mercedesem zablokowałem wyjazd to ktoś zadzwonił żeby mnie scholować a że trafiło że przyjechal laweta brudas to z nim pocisłem. Dlatego czekam na policję 😂. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez ZM-69 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 22 Grudnia 2024 @ZM-69 teoretycznie można do 3 tygodnia flo włącznie. 👍🏻 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 22 Grudnia 2024 @Lady Green To leci fryzjer 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 26 Grudnia 2024 @Boczelli Mam pytanie czy to normalne że niektóre białe włoski na topie zrobiły się brązowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 26 Grudnia 2024 @ZM-69 tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 26 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow Siemka czyli to nie znak że już koniec kwitnienia topów ? Czyli dalej będzie kwitnąć . ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 26 Grudnia 2024 (edytowane) @ZM-69 będzie najlepiej się sugerować trihomami lupa jubilerska i jak jest już trochę bursztynowych to wtedy ścinka kwitnąć będzie dalej włoski chyba też od światła brązowieją ale to ktoś bardziej doświadczony się musi wypowiedzieć Edytowane 26 Grudnia 2024 przez PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 26 Grudnia 2024 @ZM-69 i tak i nie, zalezy na jakim etapie. Czasem nagle brązowienie na wczesnym etapie wskazuje na hermienie. Pokaz foty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 26 Grudnia 2024 @Boczelli Od czego może robić się te Hermienie ? Moje rosliny maja jakoś 55 dzień życia. Według producenta oraz innych fotorelacji jeszcze powinny żyć drugie tyle. Średnia żywotność tej odmiany od nasiona po scinke to 3,5 miesiąca. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 26 Grudnia 2024 @ZM-69 o panie inaczej sobie to wyobrażałem 😂 wszystko jest na miejscu bez paniki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 26 Grudnia 2024 @ZM-69 jest dobrze byku nie masz się czym martwic 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 Od podlania minęło 3 dni co robić ludzie rośliny 4-5 sztuk ewidetnie popalone są do odratowania czy do wyrzucenia @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 28 Grudnia 2024 @ZM-69 poka foty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @Boczelli @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 28 Grudnia 2024 To nie niedobór potasu ? @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano 28 Grudnia 2024 @Boczelli Proszę powiedz co mam robić? PrzelewPrzelewać je ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach