Skocz do zawartości
ZM-69

Pomocy !!! Namiot z Auto Ultimate x20/21 DP

Rekomendowane odpowiedzi

@Mr.Green a Tobie w końcu oddali sprzęt czy nadal czekasz?

Mr. Green był w podobnej sytuacji, niestety od października do nas nie zagląda. 

@ZM-69 adwokat pewnie dobrze Cie pokieruje ale niestety będzie to trwać... 😐 Btw, komu zafundowałeś uszczerbek na zdrowiu? Z tego powodu weszli? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green no właśnie mnie zastanawia co ich skłoniło żeby wejść chyba że przyszli bez nakazu i ich wpuścił a jak ktoś wydał nakaz to też musieli mieć jakąś podstawę ale jebać ich jak pisałem mi zabrali kiedyś całą elektronikę i dwa lata czekałem na rzeczy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 nie zdążyłem zobaczyć tych zdjęć co wstawiles. Mozesz opowiedziec cala historie ? 

Mr.Green miał podobna sytuację niedawno, mozesz poszukac jego postów bo nie pamiętam czy mu oddali sprzęt, ale wydaje mi się że nie. W sumie to jebac ten sprzęt, ważne że na wolności 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 bardzo mnie też te zarzuty ciekawią a nie dałeś komuś np ? Może kogoś poskładało wylądował w szpitalu i się rozpruł w sumie do sprawy to się nic nie dowiesz czy do zeznań 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc chcecie bym opowiedzial  wam całą historię od A do Z ? 

@Lady Green Chodzi ci o dzisiejsza datę spotkania /przesłuchania mojego ? 

Nie masz obowiązku stawienia się na przesłuchanie wiem że to zabrzmi mało poważnie ale wezwanie pisemne przez policję nie poparte np prokuraturą czy sądem jest ze tak powiem bez mocy. 

Nie musisz iść oni mogą się zwrócić z prośbą ale.mozesz to ich wezwanie olać. 

W każdym bądź razie mam w ch*j mocnego adwokata od spraw karnych .

Więc on im.wyznaczy w poniedziałek kiedy się tam u nich  pojawimy .😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 tak tylko jak kilka razy się nie stawiasz to na zadanie prokuratury już kurwy zorganizują nakaz fajnie by było jak byś powiedział jak to było od a do z żeby też wiedzieć czego się pilnować bo to dla mnie wyglądało z oskarżenia jak ktoś kto zapalił  trafił do szpitala i się rozpruł ale domyślam się że takie zarzuty przez to że taka ilość bo to dużo przekracza na własny użytek ale to tylko moje domysły więc proszę rozwiń jak nie sprawia to problemu 💪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mówiłem o zdjęciach roślin 😂, no ale jak chcesz to nawijaj, a jak to ty u germutow mieszkasz i takie coś? Ja myślałem że to tam legalne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 bądź ostrożny, prawo prawem, ale wielka rodzina rodziną (powiązania policja, prokuratura, sądy) jak komornik w pl, 5 lat będzie siedział cicho, a później jebnie z grubej rury... Może zle porównanie, ale dla mnie trafne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi