PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 o Siemka co się wydarzyło ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego (edytowane) . Edytowane 21 Lutego przez ZM-69 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 jak za handel ktoś się rozjebal ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego Witam moi drodzy przepraszam za dłuższą nieobecność. Wieczorem wam wszystko opowiem krok po kroku .... Ale działo się w ostatnim czasie działo się 🤷♂️🫡😊 Tęskniłem za wami wszystkimi... ❤️😘 Do wieczora ... Wieczorem zrobie update .. @PogromcaBaobabow właśnie o to chodzi że na terenie Niemiec nie sprzedałem 1 grama . Znaleziono tylko duza ilosc jakies 1200-1300 g prawie suchego towaru . Zabrali mi sprzęt ,namioty , oczywiście zioło.... A za zaczęło się to od awantury z Ciapakiem i nacpanym Niemcem na klatce schodowej w wynajmowej przezemnie kawalerce do celów no wiecie jakich celów... 😃 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano 21 Lutego @ZM-69 o fuck... 🤦♀️ Ale zakryj może, zamaż jakoś na tych zdjęciach mimo wszystko swoje dane wrażliwe. 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego (edytowane) @ZM-69 szkoda. Ale i tak masz farta ja poleciałem na sanki za 250g w polszy. Edytowane 21 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego Słuchajcie poczytałem wasze komentarze. Żeby rozwiać wasze niewiadome . Konfidentem ani żadnym tajniakiem nie jestem ...😅 Jeśli chodzi o te sprawy mam przesiedziane prawie połowę swojego życia od poprawczaków po sanki... wyroki itp ... Więc luz . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 a Jak to się stało że wpadli jak mogę wiedzieć ? Bo mnie też kurwy straszyły psami 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 21 Lutego @ZM-69 szkoda sprzętu i materiału🥲. Farta życzę 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego Jest tutaj ktos z niemiec ... Nie wiecie czy sprzęt oddadzą??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego @ZM-69 Znam chłopa jednego z Niemiec co miał przypał tam ale to było jeszcze przed legalizacja. Dostał z powrotem pocięty nożem namiot tylko😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 to zależy podobno od decyzji sądu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego Usunąłem właśnie zdjęcia wrzucone przezemnie ponieważ nie zakryłem swoich danych . Przekażcie Boczelli teraz już chyba nick Holender że wszystko okey . Ogólnie wynajolem najgrubszego adwokata w mieście dosłownie majstersztyk od spraw karnych ... Zależy mi na odzyskaniu sprzętu wyroku adwokat powiedział że nie będzie... @swistbuds Siemka Byku okey namiot chuuuu z tym.alle lampy Wentylacja...? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 mi zabrali rzeczy Problem był taki że dwa lata na nie czekałem ale oddali jak się to stało że wpadli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 21 Lutego Walcz o to, bo to nie są tanie sprzęty. Jebane gebelsowe ścierwa😡 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego @ZM-69 Znam gościa z gry online. Nie mogę Ci powiedzieć czy kłamał czy mówił prawdę. Wspomniał tylko o namiocie. Ale życzę Ci żeby oddali wszystko 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 21 Lutego Na cały sprzęt wydałem około 8000 tysięcy euro . Wecie co.jest najlepsze że sprzęt chodzi o lampy itp Był odłączony . Lampy leżały złożone na pół pod meblami zabrali nowe.donice.zabrali nawet wiadra do.wody itp . Zabrali kurwa dosłownie.wszystko 🫡😅😁 Wiecie ci jest najlepsze policjantki przyjechały z KrypoPolizei czyli kryminalne babki po 50-tce . Przysięgam wam że namioty złożyły wręcz do stanu fabrycznego w kostkę taka jebane miały wprawę do składania namiotów jak by pracowały przy wysyłkach 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego @ZM-69 A coś Ty myślał. Ja w Polsce jak mieszkałem i mnie zawinęli to w podzięce za to że się nie wystrzelalem na kolegów przyszli jeszcze drugi raz do domu i zabrali cały komputer i wszystkie płyty CD . I jebali mnie do cna 3 płyty windows za 3 sztuki płaciłem i tak po kolei gry programy. Nawet dojebali się za płyty które rzekomo nagrywałem sam sobie sam jak byłem nieletni 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 21 Lutego @ZM-69 wpadli z nakazem ? Bo ciekawi mnie to jak u nich procedura takiego wjazdu wygląda skąd wiedzieli że masz itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego Te kurwy nie mają sumienia. Jebać psy. Gdybym znał takich arabów co by weszli tam i wyjebali się w powietrze oddał bym cały swój hajs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach