PogromcaBaobabow 221 Napisano 14 godzin temu @Adi_ejol miałem ale tak kurewsko niewygodne to było że nigdy więcej nie chce takich kolumbryn ewentualnie na siatce @ZM-69 urosną bez paniki od 3-4tyg lecą w górę moje mają miesiąc i tydzień w mają 30 cm więc spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 14 godzin temu @Adi_ejol kupiłem te tyczki bambusowe mam jakies 50 sztuk tyczek bambusowych 90 centymetroeych . Do tego będzie również dana siatka. @PogromcaBaobabow WłaśnieWłaśnieam że mówiłeś żebym nie panikował. Ze do 2-3 tygodni noc się nie dzieje . A że po tym czasie wystrzela w górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 13 godzin temu @ZM-69 rosliny maja rosnac takie jak Ty chcesz zeby urosly, o to w tym wszystkim chodzi 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 13 godzin temu @ZM-69 i jeszcze dodam, w mojej pierwszej uprawie jedna roślina byla dwukrotnie wyższa od drugiej (ta sama odmiana) i dały taki sam plon. @Boczelli ja chcę żeby urosły zajebiscie duże, tak będzie???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 13 godzin temu @Adi_ejol głównie wysokość zależy od genów jak i od growera😉. Chcesz wysokie to celuj w sativy. Jak najmniej glebowania i słoneczko wysoko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 13 godzin temu A teraz pytanie z innej beczki . Mam.dwie 2 lampy po 720w . Aktualnie mam lampy na 30% mocy czy mogę przeskoczyć już na 40% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 12 godzin temu Możesz, tylko kontroluj czy nie będzie za mocno. Jak liście będą zwijać się w łódkę wróć na 30%. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 godzin temu @Adi_ejol to zrob jeszcze miesiąc wega to będa 😅 one maja rosnac jak Ty chcesz, ale poprzez i dzięki Twoim dzialaniom, a nie tylko życzeniom 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach