Cykacz 187 Napisano wczoraj o 07:41 (edytowane) Siemano wracam z moim magicznym ogródkiem. Rośliny żyją od 21.09.24 więc maja trochę ponad miesiąc jak na razie nie dostały ani grama nawozów bo ziemia jest dobrze nabita (growmix) cały weg lampa vipar spectre p600 ale w czwartek dojdzie do mnie Mars TS1000 i większa część flo poleci na marsie. 2x pierwsze z brzegu są po lst nauczony doświadczeniem i poradami z tego forum posadziłem je tym razem na krańcach doniczki 1x bez treningu jestem ciekaw jak sobie poradzi i ostatni super skunk z gratisa po topingu (lewy górny róg) pytanie czy jak bede wywalać teraz po trochu liście to nic im nie zrobie ? Dzień 37 Edytowane wczoraj o 07:42 przez Cykacz 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,017 Napisano wczoraj o 08:12 @Cykacz lepiej zrob fryzjera raz a porzadnie. Lepszy jeden duzy stres niz co chwilę mniejszy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 187 Napisano 23 godziny temu (edytowane) Troszkę przez przypadek zrobiłem tutaj taki busz jak jeszcze nigdy 😛 musze częściej mieć wyjebane w uprawę na początku mysle czy nie zacząć im łac bio blooma bo powoli wykazuj oznaki niektórych niedoborów, bio growa to odpuszcze bo są zielone ze ja pierdole. Zrobiłem im fryzjera, niektóre po 1-2 listki a te większe tak aby odsłonić boczki. Widać że zabieraja się za robienie topkow, ps Mars wleci jutro chyba bo już do paczkomatu jedzie od lewej super skunk auto po toppingu w 14 dniu, po prawej banana pounch auto bez treningu a z przodu 2x po lst, jedno lst mi troche jak topping wyszło bo pojawił się równy 2 szczyt. Troszkę przez przypadek zrobiłem tutaj taki busz jak jeszcze nigdy 😛 musze częściej mieć wyjebane w uprawę na początku mysle czy nie zacząć im łac bio blooma bo powoli wykazuj oznaki niektórych niedoborów, bio growa to odpuszcze bo są zielone ze ja pierdole. Zrobiłem im fryzjera, niektóre po 1-2 listki a te większe tak aby odsłonić boczki. Te dwie pierwsze od jutra chyba dostaną po 1-2ml bio blooma kurwa dalej nie umiem nawozić. Edytowane 23 godziny temu przez Cykacz 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 187 Napisano 4 godziny temu (edytowane) Wleciał Mars hydro ts1000 jeszcze go wypoziomować muszę. Dałem go na razie na 50% mocy Dwie pierwsze dostały na 1,5l wody po 1ml calmagu i 1,5ml bio blooma. Edytowane 4 godziny temu przez Cykacz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach