Andi 428 Napisano 28 Października 2019 Coś nie działa forum, nie da się wylogować nie widać galerii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 81 Napisano 28 Października 2019 też to zauważyłem co jest nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 28 Października 2019 dzisiaj będzie to naprawione, problemy są z aktualizacją forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Marca 2020 A co to ma znaczyć ja się pytam?! HolenderskiGrower nie śmiej się bo to Twoja wina I nie mogę już wejść w temat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 16 Marca 2020 @Bimbrownik ten temat został przeniesiony chyba i dlatego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 16 Marca 2020 @Bimbrownik usunąłem temat bo nie wiadomo co autor miał namyśli, ponoć był spizgany ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Marca 2020 @Tester gdzieś tak w głębi siebie tak właśnie podejrzewałem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 27 Lipca 2020 Nie działać może w pełni forum, aktualizujemy je jutro powinno wszystko chodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 687 Napisano 18 Września 2020 W dniu 28/07/2020 o 00:39, Tester napisał: Nie działać może w pełni forum, aktualizujemy je jutro powinno wszystko chodzić Kiedy to jutro minie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 18 Września 2020 @CheMsKuN już mineło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 687 Napisano 28 Września 2020 Nie moge odczytac pmek i nieodczytanych wiadomosci, no i standardowo czat nie chula. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 28 Września 2020 @CheMsKuN a masz jakiś drugi komp aby sprawdzić czy na innym działa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Września 2020 ja też mam te problemy często @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 28 Września 2020 @fxxx1337 trzeba się za to wziąć, zaktualizuje się forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 28 Września 2020 @fxxx1337 od kiedy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Września 2020 A już od dawna. Chyba z miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Września 2021 co sie dzieje z forum strasznie muli. forum sie wolno ładuje trzeba czekać kilka minut na załadowanie strony ze zdjeciami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Września 2021 @LiitlebigWeed Ja nie mam problemów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1548 Napisano 23 Września 2021 @LiitlebigWeed nadal to masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 881 Napisano 23 Września 2021 U mnie też lipa. Czat standardowo prawie non stop wyrzuca, czasami zamienia się kolejność dodawanych treści w tematach, chociażby wczoraj. Pomimo że dostaje email o PW to wyświetla się to dopiero za parę minut. Jak przeglądam stronę 7z 7 jakiegos tematu i przejdę na 6 z 7 to nonstop pika komunikat o nowych odpowiedziach mimo że takich nie ma, są te stare ze strony 7 z 7 jednak nie zawsze tak się dzieje. Ogólnie wrażenie jest właśnie takie jak napisał little bigweed , że bardzo muli @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach