Lasir 643 Napisano 12 godzin temu Critical ;)) Wspaniała odmiana. Dziś wykiełkowało mi 5 sztuk. Będę Ci tu zaglądał bo skrupulatny jesteś, będę miał z czym porównać 🙂@moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 12 godzin temu @Lasir czy wspaniala to sie zobaczy🙂 mam kilka (3 lub 4) w duzym boxie a tutaj posadzilem bo podobno daja duzy plon i akurat mialem pestki na stanie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 11 godzin temu @moonka Napisałem wspaniała bo pierwsze grow w życiu miałem własnie Criticale.Mocna odmiana 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 10 godzin temu @Lasir a wiesz, ze chyba nigdy nie palilem a jesli tak to dawno i nie pamietam tego😂 po swietach sprawdze ile jest wart🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 10 godzin temu 80%tego co w Coffikach to Critical albo jego crossy, więc jak kupowałeś w kofie to pewnie paliles @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 10 godzin temu Ja mam na myśli tego konkretnie Criticala. Od RQS. Innego jak paliłem to nieświadomie. W Holandii Critical to pewnie@Boczelli @moonka jak w Polsce Żołądkowa Czysta 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 10 godzin temu @Boczelli kiedys kupowalem ale najczesciej jakies wynalazki albo super lemon haze🙂 w drugi dzien swiat bede w Eindhoven wiec odwiedze jak zwykle koffa i z ciekawosci kupie critical aby porownac z tymi co mam u siebie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach