Skocz do zawartości
Gość

Critical x4. Box szafa 100x60x155. Oswietlenie Kingbrite 240W

Rekomendowane odpowiedzi

@moonka  Nie wiem. Łyżkę stołową albo dwie. Ja na oczko podawałem. Wiadomo nie ulep, z czuciem 🙂 Chyba nie przedobrzysz tym. Tymbardziej jak już chciałeś wszystko odstawiać...

Ja dziś podlałem moje planty wodą z akwarium w której wypłukałem filtr a potem dolałem biohumusa dość sporo 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Sytuacja na froncie wyglada jak na zdjeciach🙃 ucialem kawalek dolnego topka zeby sprawdzic trichomy i wyglada to ciekawie🙂 topy troche malo napuchniete ale nie chcial bym ich trzymac za dlugo zeby nie bylo kanapowca zamulacza. Zobacze jak sytuacja bedzie wygladala w weekend i bede myslal co robic

Screenshot_20250226_205453_Max-see.jpg

Screenshot_20250226_205506_Max-see.jpg

20250226_205100.jpg

20250226_205121.jpg

20250226_205141.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Lasir nie pale nic zanim nie zetne calosci🙂 ucialem doslownie kawaleczek pod "mikroskop"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbując sampelków można porównać właściwości danej rośliny w danym momencie 🙂

@moonka Mi stary temat nie zalega więc jak się już da to sampluje czasem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka piękne trisomy, I mam pytanie bo Ty nie chcesz takiego kanapowca zamulacza, a u mnie jest porządny, to większość trisomow brązowa? Z mniejszą ilością mlecznych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@divi0000 brazowe zamulaja wiec nie chce przesadzic z czasen

@Lasir sprawdze wlasciwosci we wlasciwym czasie. Jeszcze curring przed nimi wiec sporo moze sie zmienic🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sprawdzac trichomy na kwiatostanach, a nie liściach przygodowych. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Wladimir kwiaty wygladaja podobnie jesli nie tak samo. Jednak nadal puchna bo musialen posilkowac sie tyczkami zeby podeprzec kilka topow wiec zostaja do nastepnego weekendu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie za wiele sie tu zmienia poza faktem, ze topy zaczynaja sie uginac pod wlasnym ciezarem i musze im dzisiaj troche pomoc🙂 jutro podlewanie (ostatnie) a w czwartek lub w piatek scinka. Mam wolne te dni i wykorzystam to aby sciac wszystko na raz oraz je otrymowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi