moonka 4,013 Napisano Niedziela o 11:10 (edytowane) @Cholender tropicanna poison od sweet seeds ale w sumie juz sam nie wiem...4 czy 2🙃 strategia podobna czyli lst i przyciecie gdy beda juz mialy odpowiednia ilosc pieter. Tutaj rowniez obstawiam swiatlo mimo, ze staralem sie z nim nie swirowac...😅 Dzisiaj dzien podlewania wiec sa i jakies foty🙂 wlecialo 1.5litra z pk boosterem ale chyba powoli bede juz przechodzil na sama wode. Moze ten tydzien jeszcze dam im pk oraz boostera i wystarczy🙂 musze je sciac wszystkie na raz aby wysuszyc je w szafie wirc fajnie by bylo jak by sie zgraly w czasie😂 Edytowane Niedziela o 11:12 przez moonka 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano Poniedziałek o 18:01 Dziewczynki mogly by sie jednak pospieszyc🙃 zrobilem wlasnie wydaje sie dobrego dila i sloiki z zapasami zrobily sie puste😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,384 Napisano Poniedziałek o 18:28 @moonka po ile u Was chodzi taki hurcik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano Poniedziałek o 19:29 @WBB ja sprzedaje tylko jednej zaufanej osobie. 5€ za grama przy 100 gramach. W ten sposob pozbylem sie 300 gramow z poprzedniego grow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano wczoraj o 14:57 (edytowane) Szybki rzut oka na warunki w szafie🙃 w nocy temperatura spada do 20° a wilgotnosc nie przekracza 50% wiec jest ideolo😂 najlepszy bajer dla mnie to wskazania wilgotnosci ziemi. Gdy spada do 5% to znak, ze czas na podlewanie. Trzymam sie tego schematu od poczatku i wydaje sie byc ok🙂 vpd troche za wysokie ale z tym nic nie zrobie...😅 Edytowane wczoraj o 14:58 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano 23 godziny temu Bylem na poddaszu wiec... zerknalem na trichomy. Na lisciach zaczyna pojawiac sie bursztyn ale ani mysle scinac je przed koncem miesiaca😂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,871 Napisano 23 godziny temu @moonka daj no namiary na ten mikroskop bo przecież mnie chuj strzeli kiedys z tym sprawdzaniem tricho 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano 23 godziny temu @Cholender te foty robilem telefonem😅 @Cholender wpisz w google mikroskop wifi. Mam cos takiego i jakos to dziala 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,013 Napisano 4 godziny temu Od dzisiaj lampa na 70% i 11h dnia. +-2 tygodnie do scinki wiec robie im jesien🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach