moonka 4,102 Napisano 2 Marca @WymiataczMega zbyt wiele sie nie zmienilo🙂 jesli bedzie z tego 200gramow to bede milo zaskoczony😅😂 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 4 Marca Jedne z ostatnich zdjec roslin w donicach🙂 dostaly rowniez ostatnie piciu i czekam do czwartku...✂️✂️ 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 5 Marca Wiekszosc osob ostatnia dobe robi roslinom ciemnice. Ja za to odwrotnie. Od wczoraj bez przerwy maja dzien az do jutra do scinki. Dodatkowo temperatura obnizona do minimum jakie moge im zapewnic czyli w dzien max 15° a w nocy spadla do 5°🙃 kiedys naczytalem sie o tym i widzialem madry wywod na ten temat na yt ale czy rzeczywiscie to cos daje...🤷♂️😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 737 Napisano 5 Marca 7 hours ago, moonka said: Wiekszosc osob ostatnia dobe robi roslinom ciemnice. Ja za to odwrotnie. Od wczoraj bez przerwy maja dzien az do jutra do scinki. Dodatkowo temperatura obnizona do minimum jakie moge im zapewnic czyli w dzien max 15° a w nocy spadla do 5°🙃 kiedys naczytalem sie o tym i widzialem madry wywod na ten temat na yt ale czy rzeczywiscie to cos daje...🤷♂️😂 Doktor Bruce bugbee w jednym z swoich wywiadów powiedział że ciemnia nic nie daje, a właśnie zostawianie włączonego światła stresuje roślinę do produkcji tak zwanych secondary metabolites, trihomow zapachu, trihomy dla rosliny to jak krem słoneczny dla ludzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 6 Marca @JarzynaSWDN o wlasnie jego ogladalem na yt🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano 6 Marca @moonka ja nie robię, testowałem nie ma to żadnego wpływu ale za to podlewam dzień przed ścinka wtedy suszenie krzaków trwa dłuzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 6 Marca Polowa juz otrymowana. Zajelo mi to 2h wiec w sumie nie jesylt zle🙃 ogarne calosc i wlatuje na siatke 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 6 Marca Wszystko ogarniete. Na pierwszy rzut oka wydaje sie byc okolo 300gramow bo wysuszeniu ale moze byc roznie. 3 rosliny topy zbite jak kamienie nawet te malutkie wielkosci paznokcia a jedna roslina (byc moze gratis) wiecej lisci cukrowych i topy mniej zbite. Wieczorem wrzucam nowe pestki do wody... 4 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano 6 Marca Fajnie tylko 3h 🫣😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 6 Marca @mateo netflix i jazda✂️✂️✂️😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano 6 Marca Ostatnim razem od rana do wieczora 🫣dobra dniowka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 6 Marca Po co się tak męczyć. Bierzesz baczka albo trimbaga i 0.5kg robisz maksymalnie godzine @mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 7 Marca @mateo ja 12szt scinalem i trymowalem lacznie okolo 20h😂🙈 przy ostatnich mialem juz tego naprawde dosyc😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano 7 Marca Coś mi się wydaje że ja przy moich 5 spędzę ponad 8 😅 Mam bączka ale już pogięty trochę i nie tnie tak jak potrzeba@Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano Wtorek o 20:06 Podsumowanie grow🙃 Temat wysechl w 5 dni. W szafie bylo troszeczke za cieplo bo 22° i 50% wilgotnosci ale w sloikach wszystko dojdzie do siebie🙂 kednak mimo to lodygi w wiekszosci juz strzelaja a topy sa fajnie zbite. W trakcie flo obstawialem 200gramow ze wzgledu na niski wzrost roslin. Pod koniec topy dobrze napuchly i wspominalem o 300gramach😅 dzisiaj waga pokazala 280gramow suchego tematu wiec nie jest tak zle jak sie zapowiadalo🙂 ponad 1gram z 1 wata rowniez wydaje sie byc calkiem spoko wynikiem biorac pod uwage moje niedoswiadczenie i chwilowy nieogar sutuacji😂 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 321 Napisano Wtorek o 20:15 Wygląda smakowicie. Gratuluję zbiorów 🙂 wynik też całkiem dobry 🙂 kontroluj wilgotność w słoikach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano Wtorek o 20:23 @Mooshrom w kazdym sa saszetki oraz mini termometr z hygrometrem wiec wszystko pod kontrola😉 juz kilka kilo przeszlo u mnie przez sloiki wiec raczej bedzie dobrze😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano wczoraj o 15:35 Szybkie suszenie i tylko dwa dni w sloikach a zapach... otworzylem na chwile sloiki zeby sie przewietrzyly i momentalnie w calym domu smierdzialo weedem😂 wilgotnosc w sloikach wskoczyla na wlasciwy poziom. 60% i niech tak zostanie🙂 troche musialem w tym pomoc przyjklejajac do wieczka sloika wilgotny wacik. Oddal on wilgoc zielsku i teraz powinno byc gites😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano wczoraj o 15:46 (edytowane) Ja patent mam taki na nawilżenie ,że nawilzaczem mgiełke wpuszczam do słoika i zamykam pąki wchłaniaja bardzo szybko Edytowane wczoraj o 15:48 przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 152 Napisano 6 godzin temu Piękne, zbiory, jak i cała uprawa, gratulacje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach