Gość Napisano 24 Lutego @Lasir @moonka co do mocy Green Sensation i power buds potwierdzam robią robotę . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 24 Lutego @Lasir biohumusa nie mam ale miodek sie znajdzie na 100%🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 25 Lutego @Lasir ile tego miodu na litr wody?🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 709 Napisano 25 Lutego @moonka Nie wiem. Łyżkę stołową albo dwie. Ja na oczko podawałem. Wiadomo nie ulep, z czuciem 🙂 Chyba nie przedobrzysz tym. Tymbardziej jak już chciałeś wszystko odstawiać... Ja dziś podlałem moje planty wodą z akwarium w której wypłukałem filtr a potem dolałem biohumusa dość sporo 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 26 Lutego Sytuacja na froncie wyglada jak na zdjeciach🙃 ucialem kawalek dolnego topka zeby sprawdzic trichomy i wyglada to ciekawie🙂 topy troche malo napuchniete ale nie chcial bym ich trzymac za dlugo zeby nie bylo kanapowca zamulacza. Zobacze jak sytuacja bedzie wygladala w weekend i bede myslal co robic 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 709 Napisano 26 Lutego @moonka zjarałeś tego sampla? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 26 Lutego @Lasir nie pale nic zanim nie zetne calosci🙂 ucialem doslownie kawaleczek pod "mikroskop" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 709 Napisano 26 Lutego @moonka szacun za silną wolę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 26 Lutego @Lasir mam jeszcze sporo starego tematu wiec nie ma sensu bawic sie w sample🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,699 Napisano 26 Lutego @moonka pomimo licznych zapasów w słoikach zawsze widze sens w próbowaniu sampelków i wyczekuje tych momentów z radością. 🙂 To jak podróż w nieznane. 😉 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 26 Lutego @Lady Green critical pale na codzien wiec raczej tutaj nie odkryl bym nic nowego🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,699 Napisano 26 Lutego @moonka aha, qmam. Ja 2x tego samego nie sadze i w namiocie też najlepiej mix. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 709 Napisano 27 Lutego Próbując sampelków można porównać właściwości danej rośliny w danym momencie 🙂 @moonka Mi stary temat nie zalega więc jak się już da to sampluje czasem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 151 Napisano 27 Lutego @moonka piękne trisomy, I mam pytanie bo Ty nie chcesz takiego kanapowca zamulacza, a u mnie jest porządny, to większość trisomow brązowa? Z mniejszą ilością mlecznych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 709 Napisano 27 Lutego Trisomy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 27 Lutego @divi0000 brazowe zamulaja wiec nie chce przesadzic z czasen @Lasir sprawdze wlasciwosci we wlasciwym czasie. Jeszcze curring przed nimi wiec sporo moze sie zmienic🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 344 Napisano 28 Lutego Polecam sprawdzac trichomy na kwiatostanach, a nie liściach przygodowych. Pozdrawiam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 28 Lutego @Wladimir kwiaty wygladaja podobnie jesli nie tak samo. Jednak nadal puchna bo musialen posilkowac sie tyczkami zeby podeprzec kilka topow wiec zostaja do nastepnego weekendu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano Niedziela o 07:23 Nie za wiele sie tu zmienia poza faktem, ze topy zaczynaja sie uginac pod wlasnym ciezarem i musze im dzisiaj troche pomoc🙂 jutro podlewanie (ostatnie) a w czwartek lub w piatek scinka. Mam wolne te dni i wykorzystam to aby sciac wszystko na raz oraz je otrymowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,966 Napisano Niedziela o 09:19 Pokaż te kwiaty 🤨 daj no popatrzeć 😅👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach