moonka 4,019 Napisano Niedziela o 11:10 (edytowane) @Cholender tropicanna poison od sweet seeds ale w sumie juz sam nie wiem...4 czy 2🙃 strategia podobna czyli lst i przyciecie gdy beda juz mialy odpowiednia ilosc pieter. Tutaj rowniez obstawiam swiatlo mimo, ze staralem sie z nim nie swirowac...😅 Dzisiaj dzien podlewania wiec sa i jakies foty🙂 wlecialo 1.5litra z pk boosterem ale chyba powoli bede juz przechodzil na sama wode. Moze ten tydzien jeszcze dam im pk oraz boostera i wystarczy🙂 musze je sciac wszystkie na raz aby wysuszyc je w szafie wirc fajnie by bylo jak by sie zgraly w czasie😂 Edytowane Niedziela o 11:12 przez moonka 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Poniedziałek o 18:01 Dziewczynki mogly by sie jednak pospieszyc🙃 zrobilem wlasnie wydaje sie dobrego dila i sloiki z zapasami zrobily sie puste😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,384 Napisano Poniedziałek o 18:28 @moonka po ile u Was chodzi taki hurcik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Poniedziałek o 19:29 @WBB ja sprzedaje tylko jednej zaufanej osobie. 5€ za grama przy 100 gramach. W ten sposob pozbylem sie 300 gramow z poprzedniego grow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Wtorek o 14:57 (edytowane) Szybki rzut oka na warunki w szafie🙃 w nocy temperatura spada do 20° a wilgotnosc nie przekracza 50% wiec jest ideolo😂 najlepszy bajer dla mnie to wskazania wilgotnosci ziemi. Gdy spada do 5% to znak, ze czas na podlewanie. Trzymam sie tego schematu od poczatku i wydaje sie byc ok🙂 vpd troche za wysokie ale z tym nic nie zrobie...😅 Edytowane Wtorek o 14:58 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Wtorek o 20:24 Bylem na poddaszu wiec... zerknalem na trichomy. Na lisciach zaczyna pojawiac sie bursztyn ale ani mysle scinac je przed koncem miesiaca😂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,874 Napisano Wtorek o 20:27 @moonka daj no namiary na ten mikroskop bo przecież mnie chuj strzeli kiedys z tym sprawdzaniem tricho 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Wtorek o 20:35 @Cholender te foty robilem telefonem😅 @Cholender wpisz w google mikroskop wifi. Mam cos takiego i jakos to dziala 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Środa o 14:45 Od dzisiaj lampa na 70% i 11h dnia. +-2 tygodnie do scinki wiec robie im jesien🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano 13 godzin temu (edytowane) Czwartkowe podlewanie. Dostaly po 1.5litra z 3ml blooma. Bylo to ostatnie podlewanie nawozami. Od teraz leci sama woda. Sekatorek dla skali. Szalu nie ma🙃 Edytowane 13 godzin temu przez moonka 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach