Lasir 659 Napisano 22 Listopada Critical ;)) Wspaniała odmiana. Dziś wykiełkowało mi 5 sztuk. Będę Ci tu zaglądał bo skrupulatny jesteś, będę miał z czym porównać 🙂@moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 22 Listopada @Lasir czy wspaniala to sie zobaczy🙂 mam kilka (3 lub 4) w duzym boxie a tutaj posadzilem bo podobno daja duzy plon i akurat mialem pestki na stanie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 659 Napisano 22 Listopada @moonka Napisałem wspaniała bo pierwsze grow w życiu miałem własnie Criticale.Mocna odmiana 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 22 Listopada @Lasir a wiesz, ze chyba nigdy nie palilem a jesli tak to dawno i nie pamietam tego😂 po swietach sprawdze ile jest wart🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,607 Napisano 22 Listopada 80%tego co w Coffikach to Critical albo jego crossy, więc jak kupowałeś w kofie to pewnie paliles @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 659 Napisano 22 Listopada Ja mam na myśli tego konkretnie Criticala. Od RQS. Innego jak paliłem to nieświadomie. W Holandii Critical to pewnie@Boczelli @moonka jak w Polsce Żołądkowa Czysta 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 22 Listopada @Boczelli kiedys kupowalem ale najczesciej jakies wynalazki albo super lemon haze🙂 w drugi dzien swiat bede w Eindhoven wiec odwiedze jak zwykle koffa i z ciekawosci kupie critical aby porownac z tymi co mam u siebie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 23 Listopada Znalazlem chwile czasu oraz troche checi aby delikatnie ogarnac rosliny. Na ta chwile mam plan zostawic je bez ciecia i kontynuowac sukcesywnie lst az do zapelnienia powierzchni szafy w okolo 80% zostawiajac troche miejsca na weg. Ile szczytow bedzie tyle bedzie🙃 jedynie bede przeprowadzal kilkukrotnie defoliacje aby odslonic wszystko co powinno byc odsloniete🙂 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 25 Listopada (edytowane) Podlewanie + podginanie. Narazie odginam jedynie liscie tak aby nie zaslanialy tego co nas interesuje🙂 jak zwykle dostaly po 0.5litra wody z ukorzeniaczem. Nie wiem czy robie dobrze ale tym razem bede je podlewal duzo wiekszymi ilosciami wody niz zwykle tak aby za kazdym razem nasaczyc cala powierzchnie ziemi a nie tylko w okolicy rosliny. Moze mi sie wydaje ale w ten sposob chce "rozhulac" zycie w calej ziemi a nie tylko przy krzaczkach🙃 Edytowane 25 Listopada przez moonka 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 306 Napisano 25 Listopada @moonka dobra decyzja też w poprzedniej dawałem tylko wodę pod korzeń ale stwierdziłem jak ktoś mi mówił że ziemia sucha obumiera że będę dawał na tyle żeby całą górną powłokę zalać i wydaje mi się że te roślin wyglądają lepiej niż poprzednie 🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 29 Listopada Ostatnue dni bylem troche zajety i calkowicie zapomnialem o roslinkach😅😂🙈 ostatnio zagladalem do nich we wtorek a wczoraj w planach mialem je podlac i... zapomnialem. Na szczescie dobrze trzymaja wilgoc i jeszcze nie padly😂 na szybko delikatnie je poprawilem a pozniek gdy pojde ciac duzego boxa to je podleje i moze ogarne jeszcze szczyty o ile sie juz da🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 30 Listopada No i wczoraj ich nie ogarnalem😅 zrobilem to wiec dzisiaj🙃 zdecydowanie nie rosnal tak szybko jak powinny ale mam czas... 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 2 Grudnia (edytowane) Dzien podlewania niesmialych roslin😂 cos powoli ruszaja sie ze wzrostem ale nadal cos jest nie halo. Dostaly dzisiaj wywar w postaci mikoryzy, bakterii, activera i ukorzeniacza. Wszystkie po 400ml a najwieksza pol litra. Stracily juz po kilka lisci, ktore zaslanialy odrosty a w najwiekszej na dniach poleca wszystkie wiatraki zeby rozjasnic sytuacje🙃 Timelapse. Poszlo sie... Sprawdzalem co otwarcie szafy czy wszystko ok i dzisiaj okazalo sie, ze nie jest ok. Calosc nagrania nie zapisala sie i rezygnuje z dalszej czesci gdzyz za duzo bedzie brakowac🤷♂️ moze nastepnym razem🙂 Edytowane 2 Grudnia przez moonka 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 4 Grudnia Sroda dzien... @WBBi @WymiataczMegapowinni wiedziec co to za dzien 😂 Chyba nie obejdzie sie bez ciecia szczytow. Najwieksza ma 6 pieter wiec poczekam jeszcze z tydzien i tne ja zeby nie wypuszczala juz nic nowego. Podobnie zapewne zrobie z reszta roslin a nastepnie przetrzymam je z miesiac zeby urosly i flip😁 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,229 Napisano 4 Grudnia 30 minut temu, moonka napisał: Sroda dzien... @WBBi @WymiataczMegapowinni wiedziec co to za dzien 😂 Rozumiem, że chciałbyś dołączyć tylko nie wiesz czy solo czy w tandemie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,660 Napisano 4 Grudnia Na luzie we dwóch będziecie mieli co robić 😎 Kolejkę proszę między sobą uzgodnić 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 4 Grudnia @WBB @WymiataczMega sory Panowie ale wiek juz nie ten i plecy nie pozwalaja na takie zabawy😂😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 7 Grudnia Zle sie dzieje. Azot pali rosliny... Od 3 dni widze biefajne zmiany na lisciach oraz ich kolor jest zbyt intensywny. Dziasiaj dodatkowo pojawily sie jasne koncowki lisci i nie wyglada to najlepiej😐 w razie kompletnej "awarii" zamowilem inne pestki i bede gotow je uzyc😂 zdjecia brak bo bylem bardziej zajety wazeniem tematu niz tym grow i zapomnialem😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 7 Grudnia @moonka chciałbym prosić o zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,713 Napisano 7 Grudnia @Adi_ejol narazie sie tam nie wybieram ale gdy bede to postaram sie nie zapomniec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach