Lasir 644 Napisano Piątek o 16:34 Critical ;)) Wspaniała odmiana. Dziś wykiełkowało mi 5 sztuk. Będę Ci tu zaglądał bo skrupulatny jesteś, będę miał z czym porównać 🙂@moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano Piątek o 17:04 @Lasir czy wspaniala to sie zobaczy🙂 mam kilka (3 lub 4) w duzym boxie a tutaj posadzilem bo podobno daja duzy plon i akurat mialem pestki na stanie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano Piątek o 17:30 @moonka Napisałem wspaniała bo pierwsze grow w życiu miałem własnie Criticale.Mocna odmiana 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano Piątek o 18:32 @Lasir a wiesz, ze chyba nigdy nie palilem a jesli tak to dawno i nie pamietam tego😂 po swietach sprawdze ile jest wart🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano Piątek o 18:34 80%tego co w Coffikach to Critical albo jego crossy, więc jak kupowałeś w kofie to pewnie paliles @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano Piątek o 19:00 Ja mam na myśli tego konkretnie Criticala. Od RQS. Innego jak paliłem to nieświadomie. W Holandii Critical to pewnie@Boczelli @moonka jak w Polsce Żołądkowa Czysta 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano Piątek o 19:05 @Boczelli kiedys kupowalem ale najczesciej jakies wynalazki albo super lemon haze🙂 w drugi dzien swiat bede w Eindhoven wiec odwiedze jak zwykle koffa i z ciekawosci kupie critical aby porownac z tymi co mam u siebie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano Sobota o 10:59 Znalazlem chwile czasu oraz troche checi aby delikatnie ogarnac rosliny. Na ta chwile mam plan zostawic je bez ciecia i kontynuowac sukcesywnie lst az do zapelnienia powierzchni szafy w okolo 80% zostawiajac troche miejsca na weg. Ile szczytow bedzie tyle bedzie🙃 jedynie bede przeprowadzal kilkukrotnie defoliacje aby odslonic wszystko co powinno byc odsloniete🙂 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano Poniedziałek o 20:14 (edytowane) Podlewanie + podginanie. Narazie odginam jedynie liscie tak aby nie zaslanialy tego co nas interesuje🙂 jak zwykle dostaly po 0.5litra wody z ukorzeniaczem. Nie wiem czy robie dobrze ale tym razem bede je podlewal duzo wiekszymi ilosciami wody niz zwykle tak aby za kazdym razem nasaczyc cala powierzchnie ziemi a nie tylko w okolicy rosliny. Moze mi sie wydaje ale w ten sposob chce "rozhulac" zycie w calej ziemi a nie tylko przy krzaczkach🙃 Edytowane Poniedziałek o 20:15 przez moonka 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano Poniedziałek o 21:21 @moonka dobra decyzja też w poprzedniej dawałem tylko wodę pod korzeń ale stwierdziłem jak ktoś mi mówił że ziemia sucha obumiera że będę dawał na tyle żeby całą górną powłokę zalać i wydaje mi się że te roślin wyglądają lepiej niż poprzednie 🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach