mateo 1363 Napisano 8 Lutego (edytowane) A tu z innej strony dziś wycięta duża torba liści więcej nie tnę ,azot w końcu się normuje rośliny ładne zielone i szronia dobrze od przyszłego tygodnia wchodzi Greena Sensation zamiast pk Edytowane 8 Lutego przez mateo 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 10 Lutego Kolejny fryzjer i chyba już nie za dużo zostało żeby wyciąć ładnie oświetlone bliżej końca będę usowql resztę wiatraków na ten moment stop. Robi się fajny lasek, zapach przy wycinaniu 🥹⚡ 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 11 Lutego Po jednym dniu na każdej z roślin sporo suchych brązowych liści z dołu smcos dalej nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 152 Napisano 11 Lutego Śliczne, i tyle. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 16 Lutego Koniec tygodnia 5 ,,chyba,, kolor nowych liści i azotu ustabilizowany zaczynamy lać Greena plus pk13/14 50/50 żeby starczyło go na 2 namioty, bliżej końca dostaną samegoo Greena pełna dawkę aktualnie zmienione podlewanie na co 2 dni po 30l i co podlanie nawozy. Teraz powinny zaczynać puchnąć nie miałem odmiany która kwitnie 10 tygodni normalnie już była by końcówka😅 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 17 Lutego (edytowane) Jest ok? Csy zapylone?pak z dolnej części rośliny Edytowane 17 Lutego przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 17 Lutego @mateo dotknij i sprawdź czy tworzą się wewnątrz nasionka. A jak już uciąłeś to zrób sekcję, rozetnij te "woreczki" i zobacz czy coś się w nich dzieje. Pistile nadal bielutkie, choć przy tych "woreczkach" chyba ciemnieją. Obstawiała bym że nie, choć u siebie też ostatnio nic podejrzanego nie zauważyłam a znalazłam ostatnio jedną pesteczkę w moim ulubionym blue dream podczas kruszenia. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 17 Lutego U mnie ostatni Bruce baner był cały zapestkowany dla tego teraz obawy mam dziś już nie świece w pokoju na spokojnie jutro jedna czy nawet 10 to nie problem gorzej jak są dziesiątki setki Włoski delikatnie robią się herbaciane na całych roślinach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 17 Lutego @mateo ja ostatnim razem miałem coś podobnego tylko sporo więcej i u podstaw topów na jednej roślinie. Strach był do końca i obserwacja czy na innych nasiona się czasem nie porobiły. Wytnij jakaś i sekcje zwłok zrób.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego I też normalnie z tego wyrastają pistele @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego @mateo wyglada na jaja we wczesnym stadium. Duzo tego jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego No trochę jest😑 tylko że to tylko na dolnych czesciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego W jednym z grow mialem podobna sytuacje. Gpry czyste a doly obsypane pestkami. Znalazlem ich dziesiatki jesli nie setki w wysuszonym temacie😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego Wycinać? Szkoda wyglądają tak. Ale czemu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego Ja bym zobaczył czy więcej jajek nie ma i jak tylko te dolne to wycinał, zależy jak tego dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego Jest duzo@JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego Jak tak dużo to może to do końca doprowadzić, też zależy jak ktoś pali to palenia aż tak dużo nie będzie ale jak by to w hasz albo w olej zrobić to by sie nie zmarnowało bo zalane są srogo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego Ale jak tak zapestkowany to raczej mocy nie będzie ani z palenia ani z haszu😑doprowadzam do końca ta plus wiśnie i koniec z roslinwmi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 18 Lutego Normalnie temat z pestkami jest mocny tyle że nie da się go palić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Lutego @moonka w jednym z ja ostatnio miałem z brudem banerem... Tam 10 roślin teraz tu.. kolejne 5 a wszystko nowe wysprzątane odkażone exstra i d dupę to wszystko 2 namioty baner i teraz 1 imperium 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach