Skocz do zawartości
mateo

IMPERIUM x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A tu z innej strony dziś wycięta duża torba liści więcej nie tnę ,azot w końcu się normuje rośliny ładne zielone i szronia dobrze od przyszłego tygodnia wchodzi Greena Sensation zamiast pk

17390307368618131988221886904885.jpg

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny fryzjer i chyba już nie za dużo zostało żeby wyciąć ładnie oświetlone bliżej końca będę usowql resztę wiatraków na ten moment stop. Robi się fajny lasek, zapach przy wycinaniu 🥹

17391995086922983230160187280713.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jednym dniu na każdej z roślin sporo suchych brązowych liści z dołu smcos dalej nie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec tygodnia 5 ,,chyba,, kolor nowych liści i azotu ustabilizowany zaczynamy lać Greena plus pk13/14 50/50 żeby starczyło go na 2 namioty, bliżej końca dostaną samegoo Greena pełna dawkę aktualnie zmienione podlewanie na co 2 dni po 30l i co podlanie nawozy. Teraz powinny zaczynać puchnąć nie miałem odmiany która kwitnie 10 tygodni normalnie już była by końcówka😅

17396925479718399714038114355292.jpg

17396926905867422236378179522656.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ok? Csy zapylone?pak z dolnej części rośliny 

17398090790715822531806568607649.jpg

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mateo dotknij i sprawdź czy tworzą się wewnątrz nasionka. A jak już uciąłeś to zrób sekcję, rozetnij te "woreczki" i zobacz czy coś się w nich dzieje. Pistile nadal bielutkie, choć przy tych "woreczkach" chyba ciemnieją. Obstawiała bym że nie, choć u siebie też ostatnio nic podejrzanego nie zauważyłam a znalazłam ostatnio jedną pesteczkę w moim ulubionym blue dream podczas kruszenia. 🤷‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ostatni Bruce baner był cały zapestkowany dla tego teraz obawy mam dziś już nie świece w pokoju na spokojnie jutro jedna czy nawet 10 to nie problem gorzej jak są dziesiątki setki

Włoski delikatnie robią się herbaciane na całych roślinach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mateo ja ostatnim razem miałem coś podobnego tylko sporo więcej i u podstaw topów na jednej roślinie. Strach był do końca i obserwacja czy na innych nasiona się czasem nie porobiły. 

Wytnij jakaś i sekcje zwłok zrób....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dużo to może to do końca doprowadzić, też zależy jak ktoś pali to palenia aż tak dużo nie będzie ale jak by to w hasz albo w olej zrobić to by sie nie zmarnowało bo zalane są srogo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak tak zapestkowany to raczej mocy nie będzie ani z palenia ani z haszu😑doprowadzam do końca ta plus wiśnie i koniec z roslinwmi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka w jednym z ja ostatnio miałem z brudem banerem... Tam 10 roślin teraz tu.. kolejne 5 a wszystko nowe wysprzątane odkażone exstra i d dupę to wszystko

2 namioty baner i teraz 1 imperium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi