swistbuds 118 Napisano Sobota o 13:56 @mateo Jakie ec Ci ostatnie wyszło? Coś w tym jest jak piszesz. Mi to chyba ostatnio nawet 6ml czy więcej wyszło tylko że blooma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano Sobota o 14:17 Aktualnie na ppm wychodzi mi coś ok950 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano Niedziela o 11:50 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 108 Napisano Niedziela o 12:53 Śliczne 🙂 żeby moje kiedyś tak wyglądały 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano Niedziela o 14:18 Będą 👍 teraz zaczynają się wypełniać ale chyba będę musiał trochę wyciąć bo za gęsto może być na późnym kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano 11 godzin temu Bardzo dużo liści praktycznie same odpadają nawet zielone Przy dotknięciu odpqdaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano 10 godzin temu (edytowane) Lampa mars hydro ec e 8000 80% 60cm DLI na środku ok 30 po rogach ok 25 Wilgotność od 55 do 60 Temperatura ok 24 dzień noc ok 18-20 pH pożywki ok 6 wypływ 6,5 Us/ec 1170 wypływ podobnie Edytowane 10 godzin temu przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano 6 godzin temu Wymiatacz tu nie ma co dawać łapek potrzebna pomoc co im może być napisałem wszystko jak jest aktualnie ostatnio dostały sam azot z monotrace podlanie wcześniej 70ml na grow czyli to nie azot górne liście są ok tylko z dolnymi się tak dzieje po 2 dniach są brązowe i wysuszone i jak wcześniej dziwne że się ogonki tak słabo trzymają że wystarczy trącić i odpadają górne są ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,905 Napisano 6 godzin temu @mateo magnez albo fosfor niedobory🤔. Nie miałem podobnej akcji. Dałem łapkę bo ładne pieńki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano 5 godzin temu Jak liście same wypadają od dolnej części to niedobory azotu tylko azot powoduje odpadanie liści inne niedobory widać po liściach ale nie da rady ich łatwo oderwać 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,022 Napisano 5 godzin temu Dodam że może to też być przelanie lub szkodniki. Nie tylko azot to powoduje, ale z pierwiastków tylko azot 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach