mateo 1,063 Napisano 1 Stycznia Ogólnie wypłukane pH 6,5 wypływu i ec 800-900 zrobię im podlanie z niskim pH 5,8 żeby zbić do 6.2 było by bezpiecznie mam też inne pH minus No i jeszcze muszę pozbyć się szkodników @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,063 Napisano Piątek o 15:58 Nowy dom 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano Piątek o 17:38 Ta donica po prawej stronie na dole trochę nie jest na środku spodka 😂 a tak to nie ma gdzie się przyjebać 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,063 Napisano Piątek o 18:04 (edytowane) Dziś rośliny dostają 16h światła za 2 dni schodzę na 12/12 dodana siatka żeby je rozłożyć, roztocza już dane do każdej doniczki ok duża łyżka stolowa, namiot 1,5 na 1,5m Z nawozów 0,5ml na 1l plagron grow calmaga chwilowo nie daje Światło ustawione ok 50cm na 32 DLI Edytowane Piątek o 18:28 przez mateo 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano Piątek o 18:23 Piszę się łyżka a tak poza tym, nie ma do czego się przyjebać 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,063 Napisano Piątek o 18:29 (edytowane) Mam głupi tel i mi zmienia cały czas a często nie patrE co pisze a jak w innym języku coś jest to czasami sam się boje jak czytam co wyszło😅😅dla tego nigdy więcej redmi Jak najlepiej ustawić lampę od razu max i pod sufitem czy ok 50cm i stopniowo zwiększać i w ostatnich tygodniach schodzic? Edytowane Piątek o 18:32 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano Piątek o 18:41 Ja wolę na mniej i niżej bo mniej prądu idzie, najważniejsze żeby ppfd i dli nie było za wysokie ani za niskie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 163 Napisano Piątek o 18:59 Najlepiej jest najwyżej i na maksa, ale najrozsądniej tak jak @JarzynaSWDN napisał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,063 Napisano Piątek o 19:01 @JarzynaSWDN jakie najlepsze ustawienia są dla led ta ma 800w marshydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano Piątek o 19:33 (edytowane) @mateo oni na stronie powinni mieć mapę światła dla każdej z lamp, możesz też użyć aplikacji na telefon photon albo ppfd meter, pamiętaj żeby ta aplikacje prawidłowo wykalibrowac na swój telefon Na tej stronie znajdz swoją lampę i badabim badabum https://www.mars-hydro.com/info/post/what-are-the-hanging-heights-for-my-led-grow-lights Edytowane Piątek o 19:34 przez JarzynaSWDN 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,063 Napisano Niedziela o 09:49 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach