Skocz do zawartości
mateo

IMPERIUM x

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie wypłukane pH 6,5 wypływu i ec 800-900 zrobię im podlanie z niskim pH 5,8 żeby zbić do 6.2 było by bezpiecznie mam też inne pH minus 

No i jeszcze muszę pozbyć się szkodników 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś rośliny dostają 16h światła za 2 dni schodzę na 12/12 dodana siatka żeby je rozłożyć, roztocza już dane do każdej doniczki ok duża łyżka stolowa, namiot 1,5 na 1,5m

Z nawozów 0,5ml na 1l plagron grow calmaga chwilowo nie daje

Światło ustawione ok 50cm na 32 DLI

1735927409996817737923618839596.jpg

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam głupi tel i mi zmienia cały czas a często nie patrE co pisze a jak w innym języku coś jest to czasami sam się boje jak czytam co wyszło😅😅dla tego nigdy więcej redmi

Jak najlepiej ustawić lampę od razu max i pod sufitem czy ok 50cm i stopniowo zwiększać i w ostatnich tygodniach schodzic?

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mateo oni na stronie powinni mieć mapę światła dla każdej z lamp, możesz też użyć aplikacji na telefon photon albo ppfd meter, pamiętaj żeby ta aplikacje prawidłowo wykalibrowac na swój telefon 

Na tej stronie znajdz swoją lampę i badabim badabum

https://www.mars-hydro.com/info/post/what-are-the-hanging-heights-for-my-led-grow-lights

Edytowane przez JarzynaSWDN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi