mateo 1,059 Napisano 7 Grudnia 2024 Tak miesza lepiej niż 2 zwykłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 7 Grudnia 2024 5 godzin temu, moonka napisał: Jestem ciekaw co wyjdzie przy takiej ilosci szczytow na rosline. Ja jedynie cialem tak hardcorowo outa i koncowo wyszla dupa nie szyszki. Jedbak nie przykladalem sie w zaden wiekszy sposob do jej prowadzenia wiec tutaj moze byc calkowicie odwrotnie. Sledze i czekam na efekty🙂 Grille tak robiłem tylko że ja nie mam odrostów tylko głowne szczyty resztę usowam i jest równo Granowo i mocowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 13 Grudnia 2024 Grow week 6 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 20 Grudnia 2024 Grow tydzień 7 Box coraz pełniejszy 3 rośliny ok 60 szczytów każda 2 pozostałe ok 30 Czy to normalne że rośliny strasznie śmierdziały wcześniej a teraz już przestały? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 21 Grudnia 2024 Ai co myślicie o moim pytaniu to normalne że jak były młodsze śmierdziało na cały dom z piętra az musiałem założyć filtr a teraz przestało . I dalej problem coraz bardziej żółtej rośliny przelane nie są pH jest ok ec również w normie dostały oprysk z calmaga już kolejny dzień i do ziemi 2ml na litr dalej jest coraz gorzej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,787 Napisano 21 Grudnia 2024 @mateo nie jest to normalne. Może przyzwyczaiłeś się do zapachu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 21 Grudnia 2024 (edytowane) Właśnie nie ,wcześniej było czuć teraz już nie.zapach jest dużo słabszy 2 tygodnie temu było na tyle czuć że kupiłem odświeżacze Cały dzień nie ma mnie w domu to raczej bym czół, na początku myślałem że to dzięki filtrowi ale jak był dzień podlania i namiot był otwarty to nie było tak bardzo czuc Z tego wszystkiego martwi mnie bardziej kolor i plamy na lisciach Edytowane 21 Grudnia 2024 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 21 Grudnia 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 21 Grudnia 2024 @mateo azot jakis im dajesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 21 Grudnia 2024 Daje plagrona grow @Boczelli Ale calmag shoguna ogólnie nawozy słabsze niż plagron może dawka razy 3x @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,436 Napisano 21 Grudnia 2024 @mateo ja nie pomogę z mineralnymi. A te plamy to są bardziej w dolnych partiach rośliny czy górnych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 21 Grudnia 2024 Były na 1 są na 2 roślinach na dolnych partiach. A jedna w ogóle jaśnieje może być że problem z nawozami@Boczelli pomyliłem się nawozy na grow też z shoguna mam Może to jest ich wina słabsze są i za mało leje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 21 Grudnia 2024 @mateo no moim zdaniem to po prostu głodne sa, i calmagu i azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 26 Grudnia 2024 Rośliny dostały 2ml na l z plagrona calmag dalej nic 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,436 Napisano 26 Grudnia 2024 @mateo pojawiają się dalej nowe zmiany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 26 Grudnia 2024 Tak😑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 26 Grudnia 2024 Może być że to braki pk? Weg jest długi jeszcze ok tygodnia będzie bo chce wyciągnąć rośliny jeszcze a mają już co dźwigać łącznie ok 230 głównych szczytow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,436 Napisano 27 Grudnia 2024 @mateo możliwe. Ciężko doradzić bo nie chce zaszkodzić... 🤷♀️ Ja bym ładowała po korek wszystkiego na zmianę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,771 Napisano 27 Grudnia 2024 @mateo na tym etaie chyba za wczesnie na braki pk. Ja byc celowal w azot. Moze zrob im oprysk jesli podlewanie to za malo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,059 Napisano 27 Grudnia 2024 Mimo że to 8 tydzień Vega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach