Skocz do zawartości
mateo

IMPERIUM x

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, moonka napisał:

Jestem ciekaw co wyjdzie przy takiej ilosci szczytow na rosline. Ja jedynie cialem tak hardcorowo outa i koncowo wyszla dupa nie szyszki. Jedbak nie przykladalem sie w zaden wiekszy sposob do jej prowadzenia wiec tutaj moze byc calkowicie odwrotnie. Sledze i czekam na efekty🙂

Grille tak robiłem tylko że ja nie mam odrostów tylko głowne szczyty resztę usowam i jest równo Granowo i mocowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grow tydzień 7

Box coraz pełniejszy 3 rośliny ok 60 szczytów każda 2 pozostałe ok 30

17347116529118076381851392212272.jpg

Czy to normalne że rośliny strasznie śmierdziały wcześniej a teraz już przestały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ai co myślicie o moim pytaniu to normalne że jak były młodsze śmierdziało na cały dom z piętra az musiałem założyć filtr a teraz przestało . 

I dalej problem coraz bardziej żółtej rośliny przelane nie są pH jest ok ec również w normie dostały oprysk z calmaga już kolejny dzień  i do ziemi 2ml na litr dalej jest coraz gorzej

17347786438225212016560396017322.jpg

17347786668502230051561220448037.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nie ,wcześniej było czuć teraz już nie.zapach  jest dużo słabszy 2 tygodnie temu było na tyle czuć że kupiłem odświeżacze 

Cały dzień nie ma mnie w domu to raczej bym czół, na początku myślałem że to dzięki filtrowi ale jak był dzień podlania  i namiot był otwarty to nie było tak bardzo czuc

Z tego wszystkiego martwi mnie bardziej kolor i plamy na lisciach

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były na 1 są na 2  roślinach

na dolnych partiach. A jedna w ogóle jaśnieje może być że problem z nawozami@Boczelli pomyliłem się nawozy na grow też z shoguna mam 

Może to jest ich wina słabsze są i za mało leje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być że to braki pk? Weg jest długi jeszcze ok tygodnia będzie bo chce wyciągnąć rośliny jeszcze a mają już co dźwigać łącznie ok 230 głównych szczytow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi