WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 08:57 @Lady Green jeżeli kosę mam zaplanowaną na weekend to kiedy zrobić ciemnię? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 09:12 @WymiataczMega cięzko mi powiedzieć... Niby ogólnie zawsze najlepiej jest ścinać po nocy, wtedy mają największe stężenie czegoś tam, a czy długość tej nocy ma znaczenie to nie wiem... 12h czy 72h... 🤷♀️ Acapulco i ayahuasce chyba 3 dni w ciemnościach trzymałam, musiałabym sprawdzić w fotorelacji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 09:15 @Lady Green zawsze kosę robię po nocy. Od czwartku do soboty zrobię im noc. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,284 Napisano wczoraj o 09:20 @Lady Green to może też ciemnię zrobię bo na razie tylko SuperLumen w swojej lampie wyłączyłem..... Mocy przybywaj 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 09:21 @WBB kiedy kosa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 09:27 @WBB czasem nie próbuj się wpychać w kolejkę... proszę grzecznie czekać, Panie przodem. 😊😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,284 Napisano wczoraj o 09:28 @WymiataczMega już bym to ciął ale muszę się zorganizować żeby to na raz opierdzielić wszystko. Bo z suszeniem poza boxem za dużo by było pierdzielenia. A znając życie po ścięciu pierwszej sztuki od razu będzie telefon od starej albo od córci: tatuś przychodź lekcje trzeba odrobić 🙂 @Lady Green wczoraj był plan na dzisiaj z kosą.... ale mi to się do weekendu na bank przeciągnie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 09:36 @WBB taki tatuś to skarb. 🤍 A może żona podstępem w ten sposób i o Twoje wykształcenie się troszczy? 🙈😂 Niektóre rzeczy warto sobie przypomnieć... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,284 Napisano wczoraj o 09:45 @Lady Green no oczywiście, że to jest podstęp bo stara jest obok jak młoda dzwoni. W sobotę przed północą bajeczkę o Smurfach czytać musiałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 10:09 @WBB pogadamy jak będziesz te ulubione bajki z pamięci recytował. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,284 Napisano wczoraj o 10:18 @Lady Green już chyba lepsze te bajki niż gra w państwa miasta 🙂 @WymiataczMega a Ty się chwal jak już forma będzie zalana 🙂 A później szykuj się do tatusiowania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 10:27 @WBB nie omieszkam 👍 wtedy zrobimy piknik rodzinny ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 10:31 (edytowane) @WBB ja uwielbiam wszelkiego rodzaju gry, planszówki. Kiedyś kupiłam sobie grę talisman (przeczytałam gdzieś że to najlepsza gra dla dorosłych), w poleceniu było "rzuć kostką za siebie"... nie wiedziałam o co chodzi no ale rzuciłam tą kostką za siebie, potem jej szukałam bo pod szafkę wpadła... Po kilku ruchach wylosowałam polecenie "rzuć kostką za sąsiada" i wtedy dopiero zczaiłam co autor miał na myśli. 😂 Czołgaliśmy się wszyscy ze śmiechu po podłodze. W dobble itp nikt ze mną nie chce grać, ostatnio znajoma zarzuciła mi że oszukuje bo zanim otworzyła usta to ja już nie miałam kart. Gra kim jestem też jest fajna, można przy niej umrzeć ze śmiechu. 😉 Edytowane wczoraj o 10:36 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 10:36 @Lady Green ja jestem mistrzem kalambur. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,284 Napisano wczoraj o 10:50 Ja w więcej jak 2 osoby wolę w nic nie grać bo od razu jest zadyma. Gnojki nie umieją razem grać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano 8 godzin temu Dzień 80 Kolor trichomów to około 80% mlecznych i reszta bursztyn 💪. 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano 7 godzin temu Tnij Pan to, a nie codziennie nerwy szarpiesz 😋 A jak nie masz czasu to ja mogę przyjechać i ściąć za Ciebie 😏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano 4 godziny temu @Bubble do weekendu muszą wytrzymać. Chciałabym trichomy pół na pół, mleko/bursztyn 💪. Zapraszam do pomocy 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 78 Napisano 4 godziny temu Kozacko wyglądają, Twoje kwiaty 🌹 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano 4 godziny temu 50/50 sporo ja to tak w10-20 celuje zawsze do 30 maks @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach