Skocz do zawartości
WymiataczMega

Automaty, biobizz, 60x60, lumatek attis 200w pro

Rekomendowane odpowiedzi

@WymiataczMega cięzko mi powiedzieć... Niby ogólnie zawsze najlepiej jest ścinać po nocy, wtedy mają największe stężenie czegoś tam, a czy długość tej nocy ma znaczenie to nie wiem... 12h czy 72h... 🤷‍♀️ Acapulco i ayahuasce chyba 3 dni w ciemnościach trzymałam, musiałabym sprawdzić w fotorelacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega już bym to ciął ale muszę się zorganizować żeby to na raz opierdzielić wszystko. Bo z suszeniem poza boxem za dużo by było pierdzielenia. A znając życie po ścięciu pierwszej sztuki od razu będzie telefon od starej albo od córci: tatuś przychodź lekcje trzeba odrobić 🙂

@Lady Green wczoraj był plan na dzisiaj z kosą.... ale mi to się do weekendu na bank przeciągnie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB ja uwielbiam wszelkiego rodzaju gry, planszówki. Kiedyś kupiłam sobie grę talisman (przeczytałam gdzieś że to najlepsza gra dla dorosłych), w poleceniu było "rzuć kostką za siebie"... nie wiedziałam o co chodzi no ale rzuciłam tą kostką za siebie, potem jej szukałam bo pod szafkę wpadła... Po kilku ruchach wylosowałam polecenie "rzuć kostką za sąsiada" i wtedy dopiero zczaiłam co autor miał na myśli. 😂 Czołgaliśmy się wszyscy ze śmiechu po podłodze. 

W dobble itp nikt ze mną nie chce grać, ostatnio znajoma zarzuciła mi że oszukuje bo zanim otworzyła usta to ja już nie miałam kart. 

Gra kim jestem też jest fajna, można przy niej umrzeć ze śmiechu. 😉

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tnij Pan to, a nie codziennie nerwy szarpiesz 😋

A jak nie masz czasu to ja mogę przyjechać i ściąć za Ciebie 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi