Bubble 146 Napisano 29 Grudnia 2024 Przepiękne! Aż miło oczy nacieszyć :;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 30 Grudnia 2024 Jeszcze kilka fotek w tym roku. Wypatrzyłem potencjalne sample do pobrania w celu testu 😎. Dwie rośliny z czterech uważam za dojrzałe i to właśnie na nich zrobię test. Pozdrawiam 👊 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano Środa o 10:59 Dzień 72 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano Środa o 18:46 Rośliny wciąż dużo piją i nadal puchną 💪. 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano Czwartek o 21:42 💚😎 4 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 15 godzin temu Dzień 75 Rośliny ładne i zdrowe. Zaczęły pić zdecydowanie mniej ale nadal zwiększają swoją objętość. Zbliża się kosa✂️. Myślę że to odpowiedni moment na testy 😎. Pozdrawiam 👊 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 533 Napisano 15 godzin temu No chyba że będą jajka 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 14 godzin temu @JarzynaSWDN niewykluczone chociaż mam je stale na oku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 533 Napisano 14 godzin temu Będzie gitara, nie martw się na zapas a jak trafi sie pestka to będzie co posadzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 14 godzin temu @JarzynaSWDN nie martwię się 😅. Nie powinny hermić bo mają względny spokój haha. Ale wiadomo lepszy temat bez pestek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 188 Napisano 2 godziny temu @WymiataczMega Łoooożeeeeeszzzz Kurwa Panie Ale Kolby 🌽🌽🌽🌽🌽 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach