WymiataczMega 2,870 Napisano 8 Stycznia @Bubble okaże się w sobotę czy się wstrzeliłem w pół na pół 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Piątek o 10:06 Witam. Ostatnie zdjęcia mojego ogródka 🥹. Jutro kosa✂️. Dziewczyny będą miały około 20 godzin nocy przed ścinką. Pozdrawiam 👊 4 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Sobota o 13:07 Wszystkie rośliny pięknie wytrymowane już się suszą. Szczyty zadowalająco zbite 👍 3 2 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 09:52 Całe siatki zapakowane grubymi topami 🥰. Dobrze że zrezygnowałem z popcornu 👍 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Niedziela o 09:58 @WymiataczMega co to za siatka? Też musze sobie taką kupić aby móc używać bączka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 10:01 @Lady Green herbdryer xl w zestawie jest filtr węglowy i wentylator. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 629 Napisano Niedziela o 11:50 @WymiataczMega fajna sprawa taka siatka z filtrem, musze sobie sprawić taką samą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 11:54 @szamayo siema 👊 uprawiasz coś aktualnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 629 Napisano Niedziela o 11:59 @WymiataczMega siema 😄 właśnie początek mam, może fotorelacje odpale tym razem sezony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Niedziela o 12:07 (edytowane) @WymiataczMega wlasnie. To Ty masz tego herbrydera. Widze ze nie uzywasz go tak producent zaleca. Jak to się sprawuje? Ten filtr przepuszcza zapach? Wysycha za szybko? Czy jak? Edytowane Niedziela o 12:08 przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 13:13 @Boczelli on służy mi wyłącznie jako siatka. W pełnym rynsztunku nie testowałem. Wdupiam go w box i korzystam z wentylatora i filtra w boxie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano Niedziela o 15:59 @WymiataczMega stawiasz jaki wynik po wyschnięciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 16:07 @ZM-69 średnio 60g z jednej może trochę lepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 563 Napisano wczoraj o 09:39 No panie, wymiotłeś mega, gratulacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano wczoraj o 09:53 @JarzynaSWDN teraz warunki suszenia mam 19-20°C i wilgotność około 60%. Topy póki co jebią sianem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 563 Napisano 23 godziny temu Temperarura aż tak wysoka nie jest, ważne żeby wilgotność była ok, ja tak suszylem w temperaturze pokojowej i nic nie jebie sianem a osoby które próbowały mówią że smaczne, ja sam palę albo z lufy albo bonio i też mi smakuje 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 20 godzin temu @JarzynaSWDN tak sianem wali zawsze pierwsze dni suszenia 🤔. Chlorofil się degraduje czy coś i to raczej dlatego. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 160 Napisano 17 godzin temu mega maczugi jestem ciekaw suchego tematu pozdrawiam zielono 🤣 ale nie zielony ład 🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 16 godzin temu @polecam 420 niedługo się przekonamy ile będzie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach