Cykacz 266 Napisano 5 Grudnia Teraz, WymiataczMega napisał: @Cykacz moje uprawy to jeden wielki poligon doświadczalny 😅 Za to moje to jeden wielki festiwal niekompetencji xDDD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 5 Grudnia @Cykacz to wszystko to nic w porównaniu z bombą atomową 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 7 Grudnia Dzień 47 Witam. Chwasty mają się dobrze. Jedzą co drugi dzień. Jedne idą szybciej drugie wolniej 😅. 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 7 Grudnia Qurwa ale będą kolby kukurydzy 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽 🌽 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 7 Grudnia Fajne korby, piętra blisko siebie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 7 Grudnia Maczugi muszą być 😅 będzie pięknie jak spuchną💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 7 Grudnia @WymiataczMega dolej im kreatyny to spuchną xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 8 Grudnia Witam. Jak to w tradycji, łapcie niedzielną aktualizację 😎. Dziewczyny nakarmione i po delikatnych zabiegach pielęgnacyjnych. Dwie delikwentki z tyłu zamieniłem miejscami. Pozdrawiam 👊 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 8 Grudnia @WymiataczMega Ejjj po takim fryzjerze jakim im zapewniłeś to pięknie idą naprawde zapowiada się piekny zbiór 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,229 Napisano 8 Grudnia @ZM-69 jest miejsce, warunki dobre, wyjebista lampa to musi iść. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 8 Grudnia (edytowane) Zgadzam Się Edytowane 8 Grudnia przez ZM-69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,377 Napisano 8 Grudnia 29 minut temu, WBB napisał: @ZM-69 jest miejsce, warunki dobre, wyjebista lampa to musi iść. @WymiataczMega nie słuchaj go, to przede wszystkim Twoja zasługa. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,229 Napisano 8 Grudnia @Lady Green to też... bo nic nie spierdolił 😅 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 8 Grudnia Póki co jest ok ale to jeszcze nie koniec. Dopiero półmetek 🤞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,377 Napisano 9 Grudnia @WymiataczMega nisko coś tą lampę masz, ile cm nad roślinami? A może to ja mam za wysoko... 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 9 Grudnia @Lady Green coś około 20cm. Jest nisko bo już wiele miejsca nie mam w boxie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 9 Grudnia Siema. Jestem i ja😉. Ciąg dalszy nudów 🥱. Pozdrawiam growerów i osoby postronne haha👊 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 11 Grudnia Dziewczęta dużo jedzą i spokojnie puchną 💪. 1 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 266 Napisano 11 Grudnia Śliczne sztuki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano 11 Grudnia @WymiataczMega Ale kolby 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach