Grzechoczący Grzechotnik 2,003 Napisano 5 Grudnia @WBB to nie był zarzut w Twoją stronę sąsiad. Ale szczerze myślałem że trudniej się układał po prostu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,229 Napisano 6 Grudnia @Grzechoczący Grzechotnik ale to nie była moja odpowiedź na zarzut bo tak tego nie odebrałem 😉 Chciałem tylko napisać żebyś spróbował jak będziesz miał okazję... 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,723 Napisano 6 Grudnia 21 godzin temu, Boczelli napisał: @Monako dzisiaj przyszedl. W malym boxie smiga az miło, do duzego dopiero po Nowym roku bede go podłączał Rowniez wlasnie go zamowilem. Jutro powinienem go miec i od razu podlaczam do szafy😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 7 Grudnia Dzień 45 Rosliny nie są już karmione bo chce je ściąć za parę dni widać że wysysają się totalnie 6 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 14 Grudnia Taki sampel już wyschnięty co do mocy urywa głowę co do zapachu to jebie na całej chacie co do smaku dobry wiadomo że będzie dochodził w słoiku ale swoje to swoje 😂😂😂 morda mi się cieszy heh ale ogólnie pestek nie ma jak narazie nie trafiło mi się 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 14 Grudnia Pysznie 👍. Gratuluję i smacznego 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 14 Grudnia @Monako ale trym do poprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,723 Napisano 14 Grudnia @Boczelli szybkie sprowadzenie na ziemie😂🙃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 14 Grudnia @Boczelli szkoda mi było wycinać bo aż białe od trihomow 😂 Jeszcze teraz dostają na pieprz na kaloryferze bo ja to lubię taki mocno wysuszony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 14 Grudnia @moonka swiruje przeciez 😅 @Monako pewnie wiadomo, robisz dla siebie to robisz tak jak sam lubisz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 14 Grudnia @Boczelli podziw i tak że jest coś z tego jakieś ciastka będą heh 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,723 Napisano 14 Grudnia @Boczelli wiem ale nie moglem sie powstrzymac i musialem to napisac😂 trym jak trym. Mogl by byc dokladniejszy i wtedy cukrowe na haszyk ale tak tez nie ma tragedii. Dla wlasnego uzytku wystarczy w zupelnosci🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 266 Napisano 14 Grudnia 2 godziny temu, Boczelli napisał: @Monako ale trym do poprawy nawet ja mniej na odpierdol zrobiłem 😜 ale nie pokaże teraz bo jak to gówno otwieram to jebie w całym domu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 17 Grudnia (edytowane) Siema wszystkim chciałbym się podzielić wynikiem jaki miałem z tych dwóch roślin wynik totalnie chu… ale lepszy rydz niż nic wyszło 96 gr 😂😂😂 tylko jestem wkurwiony że mają chujowy smak jak dla mnie ale no cóż może Curing coś uratuje Ogólnie to dziwne że te JAJA które się pokazały a nasion nie ma wcale tak jak się przyglądałem i też testuję i jak narazie nie napotkałem dziwne co nie co sądzicie ? Edytowane 17 Grudnia przez Monako 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,723 Napisano 17 Grudnia @Monako sloikowanie zawsze poprawia smak oraz zapach🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 831 Napisano 17 Grudnia @moonka no jestem ciekawy bo robiłem już parę razy Curing i g to pomogło 😂😂 @Tester Możesz wstawić do zamkniętych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach