Skocz do zawartości
Monako

AYAHUASCA PURPLE Lampa MH FCE3000 300w

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Boczelli napisał:

@Monako dzisiaj przyszedl. W malym boxie smiga az miło, do duzego dopiero po Nowym roku bede go podłączał 

20241205_120840.jpg

Rowniez wlasnie go zamowilem. Jutro powinienem go miec i od razu podlaczam do szafy😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 45 

Rosliny nie są już karmione bo chce je ściąć za parę dni widać że wysysają się totalnie 

IMG_0886.jpeg

IMG_0890.jpeg

IMG_0892.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki sampel już wyschnięty co do mocy urywa głowę co do zapachu to jebie na całej chacie co do smaku dobry wiadomo że będzie dochodził w słoiku ale swoje to swoje 😂😂😂 morda mi się cieszy heh ale ogólnie pestek nie ma jak narazie nie trafiło mi się 

IMG_0898.jpeg

IMG_0897.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli szkoda mi było wycinać bo aż białe od trihomow 😂 

Jeszcze teraz dostają na pieprz na kaloryferze bo ja to lubię taki mocno wysuszony 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli wiem ale nie moglem sie powstrzymac i musialem to napisac😂 trym jak trym. Mogl by byc dokladniejszy i wtedy cukrowe na haszyk ale tak tez nie ma tragedii. Dla wlasnego uzytku wystarczy w zupelnosci🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Boczelli napisał:

@Monako ale trym do poprawy

nawet ja mniej na odpierdol zrobiłem 😜 ale nie pokaże teraz bo jak to gówno otwieram to jebie w całym domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Siema wszystkim chciałbym się podzielić wynikiem jaki miałem z tych dwóch roślin wynik totalnie chu… ale lepszy rydz niż nic wyszło 96 gr 😂😂😂 tylko jestem wkurwiony że mają chujowy smak jak dla mnie ale no cóż może Curing coś uratuje 

Ogólnie to dziwne że te JAJA które się pokazały a nasion nie ma wcale tak jak się przyglądałem i też testuję i jak narazie nie napotkałem dziwne co nie co sądzicie ?

IMG_0902.jpeg

IMG_0903.jpeg

Edytowane przez Monako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi