Gość Napisano 28 Października 2024 Dzień 20 Faza wegetatywna Trening ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 29 Października 2024 W dniu 28/10/2024 o 08:30, paradwuchlorobenzen napisał: Dzień 20 Faza wegetatywna Trening ==== Gdzie kupiłeś te klipsy? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Października 2024 @Cykacz jest tego od groma na chinskich portalach🙂 ja zaczynajac zabawe z indoor mialem rozne modele tych klipsow ale nic nie zastapi drucikow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2024 17 godzin temu, moonka napisał: @Cykacz jest tego od groma na chinskich portalach🙂 ja zaczynajac zabawe z indoor mialem rozne modele tych klipsow ale nic nie zastapi drucikow A u mnie zupełnie odwrotnie. Od momentu kiedy zacząłem używać klipsów, nie ma opcji na powrót do drucików :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2024 Dzień 22 Faza wegetatywna Wysokość rośliny: 23cm Światło: 24h DLI: 35 Temp: 23-26 stopni Wilgotność: 50%-60% Podlewanie: 1500ml Grow (1:1), Acti Vera (2:1), Root Juice (4:1) ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2024 Dzień 26 Faza wegetatywna Wysokość rośliny: 25cm Światło: 24h DLI: 40 Temp: 23-26 stopni Wilgotność: 50%-60% Podlewanie: 1500ml Grow (1:1), Acti Vera (2:1), Root Juice (4:1) ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2024 Dzień 27 Faza wegetatywna Trening ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 Dzień 28 Faza wegetatywna Purple Lemonade zaczyna przejście w fazę kwitnienia. Wysokość rośliny: 29cm Światło: 24h DLI: 45 Temp: 23-26 stopni Wilgotność: 50%-60% Podlewanie: 1500ml Grow (1:1), Acti Vera (2:1), Root Juice (4:1), CalMag (0,75:1) ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 214 Napisano 6 Listopada 2024 @paradwuchlorobenzen witaj jaka wielkosc donicy oraz jakie oswietnienie moc i ile im świecisz? Pozdrawiam bede obserwować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Listopada 2024 @ZM-69 Zgredek... w pierwszym poście jest napisane 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 Mam jedno pytanie bo nie bardzo rozumiem... w jakim celu odginasz boki? Prowadzisz je dosyc nisko a glowny szczyt w tym czasie pnie sie do gory. Na flo bedzie z nim problem bondostanie duzo wiecej swiatla niz nizsze boki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 2 godziny temu, moonka napisał: Mam jedno pytanie bo nie bardzo rozumiem... w jakim celu odginasz boki? Prowadzisz je dosyc nisko a glowny szczyt w tym czasie pnie sie do gory. Na flo bedzie z nim problem bondostanie duzo wiecej swiatla niz nizsze boki Założeniem było opóźnienie wzrostu głównej łodygi poprzez systematycznie usuwanie z niej liści wiatrakowych. Dzięki temu wszystkie boczne łodygi miały ją przerosnąć. Niestety ten genotyp miał w poważaniu moje założenie i zrobił co chciał Z racji tego, że roślina przełącza się już powoli w fazę kwitnienia, nie robię już żadnego treningu i puszczam ją taką jaka jest. Myślę, że różnica między główną łodygą a resztą zmniejszy się w przeciągu najbliższych 3, max 4 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Listopada 2024 A nie jest to tak, że dopóki główny szczyt ma głowę to wysyła te całe auksyny niżej żeby dolne partie go nie przerosły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 21 minut temu, WBB napisał: A nie jest to tak, że dopóki główny szczyt ma głowę to wysyła te całe auksyny niżej żeby dolne partie go nie przerosły? Nie. Wcześniej miałem White Widow Auto z Dutch Passion i bez problemu udało mi się w taki sposób wyrównać wszystkie łodygi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 @paradwuchlorobenzen na drugi raz obetnij po prostu stożek wzrostu, a nie liscie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 @paradwuchlorobenzen trzeba bylo zrobic klasyczne lst i mial bys wszystkie szczyty na jednakowej wysokosci. Ewentualnie oprawic troche Twoj sposob i uciac stozek wzrostu tak jak napisal @Boczelli. Moim zdaniem te roznice w wysokosci z czasem tylko sie powieksza bo glowny szczyt jest najwyzej i nie pozwoli dolom sie przerosnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2024 @moonka @Boczelli Dzięki za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2024 Dzień 31 Faza wegetatywna Wysokość rośliny: 30cm Światło: 24h DLI: 50 Temp: 23-26 stopni Wilgotność: 40%-55% Podlewanie: 2000ml Grow (1:1), Acti Vera (2:1), Root Juice (4:1), CalMag (0,5:1), AlgaMic (1:1) ==== @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Listopada 2024 Kiedy flip na flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2024 10 minut temu, WymiataczMega napisał: Kiedy flip na flo? RQS Purple Lemonade Auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach