Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

@Boczelli podlałem bo instrukcje jaśniejsze być nie mogły „w piątym tygodniu” xD więc dostały w piątym tygodniu, a potem się okazało, że piąty tydzień to najwcześniej siódmy

@Boczelli po indukcji po pół tabsa a następne bakterie za 5 tygodni od ostatnich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka no ale skoro od ostatniego podlania miałem zrobić 5 tygodni przerwy to teraz pewnie też się zrobi 5 tygodni, akurat w 3 tygodniu flo dostaną herbatkę i bakterie. Przy każdym podlaniu bactrexu dodajecie orgatrexu? @Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Adi_ejol jak masz ostatnia dawke to zostaw sobie zeby je dac razem z herbatka. Dobrze dawac bakterie zawsze z orgatrexem bo jest to pożywka dla nich. Tak jak @moonka mówi bactrex i mycotrex mozesz dawac częściej w malych dawkach zeby pobudzić zycie w glebie.

Bactrex zawsze dobrze miec w zapasie bo gdy coś się zaczyna dziać, niedobory czy problemy z ph to pierwsze co to dobrze podać bakterie tak jak nawet producent mówi w którejś instrukcji.

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 38, wedding cake odstaje i nic na to juz nie poradzę, jak będzie trzeba to go będę czymś podstawiał. Myślę, ze zgodnie z planem za 2 dni flip 

IMG_2944.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu już Adi nie słuchaj rad dawek x50 haha dziewczynki nie zginą w jeden dzień stopniowo karm a nie bombami ja tym razem mierzę PH/EC i zero problemów jak coś się pojawia to po pomiarach wracają do normy zaraz ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do profesorów i profesorek, robić im jescze jakiegoś delikatnego fryzjera żeby odsłonić najmniejsze szczyty przed flipem? Mówię o dosłownie kilku liściach z kazdej rosliny

@TaTTiTo jo nie chcioł 

Po prostu @Boczelli mnie nauczył praktycznie wszystkiego, łącznie z podważaniem jego nadmiarowości haha i chwała mu za to 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi