Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

I wlasnie dla tego ja leje na wszystkie instrukcje bo i tak robi sie zamieszanie😂 najlepiej nauczyc sie samemu dawkowania danych nawozow w odpowiednim czasie. Jedyne co sprawdzam to dawki ale na to tez biore poprawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka no wychodzi na to że ja też się minąłem z instrukcją bo miało byc 5 tygodni po ostatnim podaniu bakterii a ja zrobiłem w 5 tygodniu życia ale prezentują się ładnie narazie

Dziś zrobiłem zaległego fryzjera Purple lemonade, naciągnąłem gorille i najgorzej wspólpracuje mi się z wedding cake więc rośnie samopas. 

Jak dla mnie to lemonade się już nadaje na flipa, reszta jescze chwilę 

IMG_2842.jpeg

IMG_2841.jpeg

IMG_2840.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka no właśnie w tym rzecz, że ta roślina ma krótkie przerwy między węzłami i jest strasznie gęsto, a jednocześnie nie chce jej robić fryzjera bo był niedawno, dlatego trochę jest Gąszcz i nie wszystko jest tak odsłonięte jakbym chciał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purple lemonade naciągnięty żeby wyrównać szczyty, wedding cake lekki fryzjer bo nie mam nerwów nic więcej w nim robić, gorilla nic nie manewruje bo idzie jak należy, myślicie, że to odpowiedni moment na flipa?

IMG_2889.jpeg

IMG_2890.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adi_ejol ja ogarnal bym ta z tylu zeby byla bardziej rozlozysta, poczekal kilka dni i mozna by przelaczac🙂 pamietaj, ze beda bardzi niskie gdy je teraz przelaczysz i odbije sie to na plonie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@moonka dobra to jeszcze parę dni, przekonałeś xd mieliście kiedyś tak żeby roślinę na wegu wam oszroniło? 

@moonka a co do ogarniania tej z tyłu, to od kilku dni się zabieram, żeby cokolwiek zrobić, siadam, oglądam i odpuszczam xD 

Edytowane przez Adi_ejol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi