Cali_Bastard 720 Napisano 6 Października 2024 Witam aleGROWiczów ✌🏻 Zaczął się 4ty tydzień wega więc odpowiedni czas na rozpoczęcie rolek z tego projektu. Rośliny zostały przycięte tydzień temu i przesadzone. ℹ️ Nasiona 24x bubblegum gelato 1x monkey planet CBD ℹ️ Medium bio bizz light mix doniczki różne ale w każdej około 13 litrów ziemi ℹ️ Oswietlenie 2x 400W viparspectra LED 2x hps 600w ( będzie odpalone tylko na flo ) ℹ️ Nawozy GHE flora gro GHE flora micro GHE flora bloom GHE fulvic tonic TERPINATOR CANNA MICRO potasium ℹ️ Powierzchnia 2.3m x 2x7 7 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 6 Października 2024 Zasiadam i będę obserwowal 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,019 Napisano 6 Października 2024 Ładny fim. Nadal wyspy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 13 Października 2024 Siemanczos 🤙🏻 maly up: dzisiaj kolejne strzyżonko i oprysk z overgrown. Za 7-10 dni planuje przełączać. przed ✂️ I po ✂️ 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 18 Października 2024 Przycięte, rozstawione, przełączone na kwit 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 31 Października 2024 Up ⬆️ wkoncu zaczęły kwitnąć, pokazały płeć kilka idzie swoim tempem a kilka wystrzeliło, jednak co z pestki to z pestki, loteria 😎 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,019 Napisano 1 Listopada 2024 @Cali_Bastard robiłeś z klonów czemu teraz z pestki lecisz przy tym metrażu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 1 Listopada 2024 @Grzechoczący Grzechotnik miałem przerwę i pozbyłem się matki, coś bym tam mógł poszukać po ludziach ale pestki mi wpadły w ręce więc użyłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 16 Listopada 2024 Up 3 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 16 Listopada 2024 Foto roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 27 Listopada 2024 Kolejny up, powoli zaczynam widzieć finish 4 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 7 Grudnia 2024 Zostalo 10 dni do konca. Nie prognozuje jakiegos wielkiego plonu ale smak zapach i jakosc samych topów jest na zadowalającym poziomie a głównie o to mi chodziło. Dzisiaj dostały już czystą wodę i jeszcze 3 razy dostaną także płukania czas. Zrobiłem tez finalna defoliację żeby doświetlić topy w te ostatnie dni. Trzymajcie kciuki 😎 3 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Witajcie projekt dobiegł końca, za jakieś 10 dni pokaże gotowy produkt i podam wagę. pozdro dla wszystkich obserwujących ✌ btw. Pierwszy raz udalo mi sie wcisnac cala fotorelacje na jednej stronie 😎🏻 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez Cali_Bastard 3 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @Cali_Bastard nikt nie odważył się wtrącać. 😉 Piękne. 👍🏻 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 16 Grudnia 2024 Nie było po co komentować, no chyba że ktoś by pisał "o wow", ładnie, świetnie, lampa po lewej trochę krzywo 😂🫣 , solidnie ci to poszło proszę pana 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 273 Napisano 31 Grudnia 2024 Jaki wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 8 Stycznia Witajcie Trochę się przeciągnęło bo był intensywny czas ale wrzucam wkoncu zamknięcie rolki. Wyszlo coś koło 1400, poszło mi 250 w 5 dniu suszenia i zostało potem 1230 więc myślę że tam Jeszcze by odparowało ze 30 więc uśredniam na 1400. Przyjemny gazowo-owocowy smak. Feedback ma bardzo dobry więc każdy zadowolony. Z farcikiem ✌🏻 2 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 8 Stycznia @Cali_Bastard dawaj krążki z kiefem bo nie wszyscy widzieli a mi aż stawał na ich widok 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 720 Napisano 8 Stycznia 5 godzin temu, WBB napisał: @Cali_Bastard dawaj krążki z kiefem bo nie wszyscy widzieli a mi aż stawał na ich widok 🙂 😁😁 już nie tłoczę niestety 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach