Cali_Bastard 720 Posted October 6, 2024 Witam aleGROWiczów ✌🏻 Zaczął się 4ty tydzień wega więc odpowiedni czas na rozpoczęcie rolek z tego projektu. Rośliny zostały przycięte tydzień temu i przesadzone. ℹ️ Nasiona 24x bubblegum gelato 1x monkey planet CBD ℹ️ Medium bio bizz light mix doniczki różne ale w każdej około 13 litrów ziemi ℹ️ Oswietlenie 2x 400W viparspectra LED 2x hps 600w ( będzie odpalone tylko na flo ) ℹ️ Nawozy GHE flora gro GHE flora micro GHE flora bloom GHE fulvic tonic TERPINATOR CANNA MICRO potasium ℹ️ Powierzchnia 2.3m x 2x7 7 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted October 6, 2024 Zasiadam i będę obserwowal 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechoczący Grzechotnik 2,023 Posted October 6, 2024 Ładny fim. Nadal wyspy? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted October 13, 2024 Siemanczos 🤙🏻 maly up: dzisiaj kolejne strzyżonko i oprysk z overgrown. Za 7-10 dni planuje przełączać. przed ✂️ I po ✂️ 5 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted October 18, 2024 Przycięte, rozstawione, przełączone na kwit 6 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted October 31, 2024 Up ⬆️ wkoncu zaczęły kwitnąć, pokazały płeć kilka idzie swoim tempem a kilka wystrzeliło, jednak co z pestki to z pestki, loteria 😎 3 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechoczący Grzechotnik 2,023 Posted November 1, 2024 @Cali_Bastard robiłeś z klonów czemu teraz z pestki lecisz przy tym metrażu? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted November 1, 2024 @Grzechoczący Grzechotnik miałem przerwę i pozbyłem się matki, coś bym tam mógł poszukać po ludziach ale pestki mi wpadły w ręce więc użyłem. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted November 16, 2024 Up 3 4 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
TaTTiTo 159 Posted November 16, 2024 Foto roku Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted November 27, 2024 Kolejny up, powoli zaczynam widzieć finish 4 1 1 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted December 7, 2024 Zostalo 10 dni do konca. Nie prognozuje jakiegos wielkiego plonu ale smak zapach i jakosc samych topów jest na zadowalającym poziomie a głównie o to mi chodziło. Dzisiaj dostały już czystą wodę i jeszcze 3 razy dostaną także płukania czas. Zrobiłem tez finalna defoliację żeby doświetlić topy w te ostatnie dni. Trzymajcie kciuki 😎 3 2 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted December 15, 2024 (edited) Witajcie projekt dobiegł końca, za jakieś 10 dni pokaże gotowy produkt i podam wagę. pozdro dla wszystkich obserwujących ✌ btw. Pierwszy raz udalo mi sie wcisnac cala fotorelacje na jednej stronie 😎🏻 Edited December 15, 2024 by Cali_Bastard 3 1 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted December 15, 2024 (edited) @Cali_Bastard nikt nie odważył się wtrącać. 😉 Piękne. 👍🏻 Edited December 15, 2024 by Lady Green 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 634 Posted December 16, 2024 Nie było po co komentować, no chyba że ktoś by pisał "o wow", ładnie, świetnie, lampa po lewej trochę krzywo 😂🫣 , solidnie ci to poszło proszę pana 💪 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barney's 273 Posted December 31, 2024 Jaki wynik Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted January 8 Witajcie Trochę się przeciągnęło bo był intensywny czas ale wrzucam wkoncu zamknięcie rolki. Wyszlo coś koło 1400, poszło mi 250 w 5 dniu suszenia i zostało potem 1230 więc myślę że tam Jeszcze by odparowało ze 30 więc uśredniam na 1400. Przyjemny gazowo-owocowy smak. Feedback ma bardzo dobry więc każdy zadowolony. Z farcikiem ✌🏻 2 1 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted January 8 @Cali_Bastard dawaj krążki z kiefem bo nie wszyscy widzieli a mi aż stawał na ich widok 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cali_Bastard 720 Posted January 8 5 godzin temu, WBB napisał: @Cali_Bastard dawaj krążki z kiefem bo nie wszyscy widzieli a mi aż stawał na ich widok 🙂 😁😁 już nie tłoczę niestety 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites