moonka 4,102 Napisano 5 Marca Rowniez obstawiam okolice 200-250 gramow suchego🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 5 Marca @moonka dam znać kto był najbliżej 😆😆😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 5 Marca 11 hours ago, WymiataczMega said: @JarzynaSWDN to żeś odleciał 😉 To pewnie od nie palenia, ale trzeba być dobrej myśli. @PogromcaBaobabow będzie tyle że będziesz musiał kupić wagę do ważenia bydła 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 6 Marca @WymiataczMega @Cholender @JarzynaSWDN dobra inaczej się nie dało daje osuszacz za chwilę na 55 jak posprzątam starałem się żeby jak najmniej się stykały bo tu mało miejsca Własnej @Cholendermieszak może tak chodzić na 1 ? I wyciąg na ile ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 6 Marca @PogromcaBaobabow sporo szuwaksu😳. Elegancko to wygląda 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 6 Marca @WymiataczMega zostawić jak jest ? Wiatrak dałem tak żeby walił w to ciepło co z osuszacza wylatuje Dobra wiatrak na 2 poziom osuszacz na 55 to max do 65 puści więc chyba ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 6 Marca (edytowane) @PogromcaBaobabow dobrze jest, wyciag daj tak na 30% I powinno być git. Na sucho bedziesz trymowal? Edytowane 6 Marca przez Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,268 Napisano 6 Marca U mnie się sprawdza że daje tylko wyciąg na 1 mimo wilgoci w nl i schnie ok 10 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 6 Marca @mateo no jam ma % dalem mniej niz polowe tak 1/4 @mateo nie moge tez dac za malo bo wilgotno bedzie i temp tez a teraz jest ideolo 19 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 6 Marca Sprawdzaj temperaturę, nie wiem jak twój osuszacz ale mój podnosi ją sporo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 6 Marca @Cholender ta na sucho bo nie wiedziałem co z cukrowymi zrobię takimi mokrymi @JarzynaSWDN no mój też podnosi dlatego mieszak skierowałem w wylot żeby była niższa temp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 7 Marca @Cholender trzyma 20 stopni mógłbym zbić za dnia uchylając okno ale zaś wilgotność spadnie wczoraj przed ścinka jak otworzyłem to było 30% stopni więc chyba zostawię jak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 7 Marca Jescze pytanie odnośnie curingu mogę kupić jakieś większe pojemniki plastikowe czy lepiej we szkle ? I jaka maksymalna pojemność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 7 Marca @PogromcaBaobabow to jak picie wódki. W czym wolisz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,102 Napisano 7 Marca (edytowane) @PogromcaBaobabow w action sa idealne sloiki do curringu🙂 sloiki zapelniasz max w 80% wiec musisz dobrac ich wielkosc pod ilosc suszu Edytowane 7 Marca przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 7 Marca @moonka tak ja wiem bo już robiłem ale chodzi mi o to czy mogę np kupić pojemnik taki 40cm czy nie W sensie czy wielkość pojemnika ma jakiś wpływ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 7 Marca Dobra chyba starczy 😆😆😆 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano Poniedziałek o 16:21 Dziś jest 4 dzień suszenia ogólnie trzymałem 55-62 ale dziś jest 50 niby wzrasta zobaczymy ale mam wrażenie że niektóre są zbyt suche i ogólnie jak chce złamać to są jeszcze niby mokre nie wiem cyxm się sugerować Dałem trochę do słoika mysle Że w 4 dni to dziwne trochę Od piątku wszystko było idealnie i nie wiem o co chodzi w czwartek wsadziłem do boxa to 5 dni i ogólnie niektre to się w rękach kruszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano Poniedziałek o 17:42 @Cholenderpomozesz proszę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano Poniedziałek o 18:03 Jak topy są luźne to szybciej temat wyschnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach