PogromcaBaobabow 391 Napisano 11 Grudnia 2024 @Boczelli to te niższe zostawić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 11 Grudnia 2024 (edytowane) @PogromcaBaobabow no ja bym zrobił topping tylko na tych największych, nie wiem jak to tam dokladnie wyglada. Zobrazuj sobie to tak że po toppingu z jednego szczytu robia Ci się dwa lub cztery Edytowane 11 Grudnia 2024 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 11 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow 3 zdjecie od gory to według Ciebie będzie dalej kwitnąć I puchnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 11 Grudnia 2024 @ZM-69 raczej tak zależy od tego czy fryzjer im nie zaszkodził i czy ich nie zahamowałem ale powinny trochę chociaż to różnie jest ostatnio goryl był w miejscu a lemo miała topy wielkości pięści 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 11 Grudnia 2024 U mnie liście bardziej pożółkły co robić ludzie o dobrym sercu i wiedzy Pomocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 12 Grudnia 2024 @Boczelli jak jutro będę wycinał to tylko od szczytu czy niżej ? To odcinam gdzie nożyczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 12 Grudnia 2024 (edytowane) @PogromcaBaobabow mozesz wyzej lub nizej jak zaznaczyłem. Ja bym cial nizej, chociaz nie widzę dokladnie jak ona tam wyglada? Edytowane 12 Grudnia 2024 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 12 Grudnia 2024 @Boczelli postaram się zrobić lepsze zdjęcie później jak będę w domu albo przed cięciem jutro muszę pomyśleć jak to przesadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 13 Grudnia 2024 @Boczelli powiedz mi jescze bo miałem plan to suszyć w boxie teraz na tej siatce do suszenia lampa szkodzi czy tylko UV od słońca ? Czy mogę śmiało nad lampę powiesić siatkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 13 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow na pewno lepiej suszyc po ciemku, ale nie jak masz wyjścia to nic nie poradzisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 13 Grudnia 2024 @Boczelli a to coś się serio dzieje ? Czuć bardzo różnicę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 13 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow swiatlo degraduje thc. Nie wiem w jakim stopniu i ile to moze zaszkodzic, nie mam porównania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Chwalmy pana za ChatGPT: Badania wykazały, że światło znacząco przyspiesza degradację THC w porównaniu do przechowywania w ciemności. Przykładowo, w jednym z badań THC przechowywane w świetle dziennym miało okres półtrwania wynoszący około 35 dni, podczas gdy w ciemności wynosił on aż 91 dni, co oznacza, że światło może przyspieszyć degradację THC nawet o 250% w porównaniu do ciemności https://terpenesandtesting.com/category/horticulture/how-light-affects-cannabis-products/ To też moze kogoś zainteresować : https://www.unodc.org/unodc/en/data-and-analysis/bulletin/bulletin_1997-01-01_1_page008.html Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Adi_ejol 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 13 Grudnia 2024 @Boczelli przesadzanie jutro jednak bo będę miał więcej czasu 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 14 Grudnia 2024 @Boczelli Ile tego banana w oprysku na litr dać tej sezonowej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 14 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow 1.5ml/l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 14 Grudnia 2024 @Boczelli dzieki mam przerwę od 17:45-19:30 to przesadzę ja ale tamte mi się przestają podobać niewiem co im podawa 🥺 i w tym sezonie dołu całkiem wyciąć tak jak tu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 14 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow tak ja bym wyciął te doly przy okazji, a tamtym bym dal bakteri @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 14 Grudnia 2024 Liście trochę w pizdę dostały nie powiem że nie @Boczelli jakich bakteri ? @Boczelli jeszcze jest problem bo w piwnicy teraz jak będę chciał suszyć to jest 16 stopni 45% wilgotności i o jakich bakteriach mówisz ? @Boczelli o zajebiście znalazłem ziemię z tych dwuch co padły wyjąłem z niej tabletki ona jest cała rozrobiona więc przy przesadzaniu dać jedną jak mówiłeś i kiedy polać i dać kolejną tydzień dwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 14 Grudnia 2024 @PogromcaBaobabow no bactrexu bym dal troche do pożywki. Takie warunki do suszenia beda ok, moglo by byc kilka % rh wyzej ale tak też będzie git. Tak daj 1 tabletke, a na początku kwitnienia druga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach