Skocz do zawartości
PogromcaBaobabow

Sześć Automatów

Rekomendowane odpowiedzi

No to yo jest wyznacznik mleczne Mleczno bursztynowe albo bursztyn jak kto woli 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja mogę jutro przyciąć i ewentualnie poprzekładać jakoś te topy żeby to lepiej było rozłożone ? Czy za duży stres przed końcem ? Ma miesiąc flow 

image.jpg

image.jpg

Niektóre topy są wplątane w siatke nie wiem czy tak ma być czy nie ale nie podoba mnie się to 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow trochę gimnastyki, uważaj z gęstością bo ja narobiłem szczytów, i mimo, osuszacz chodził to złapało coś pleśni, zwłaszcza uważaj po stronie gdzie wiatrak nie sięga 

Ale się zfrajerzylem bo miałem drugi wiatrak i mogłem spokojnie go ustawić ale się nie chciało 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz sie nie użalaj. Ja musze na 120cm się wychylać bo mam dostęp tylko z jednej strony 😅  Co do roslinki to jest lepiej niz było wczesniej, jednak trochę za duzo szczytów zostawiles, ale bedziesz wiedzial na przyszlosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cholender no właśnie ja tylko od frontu w wieku 30 lat to już plecy nie te same 🤣 za dużo szczytów ? Czyli że za mało wycinałem wcześniej ta ?  I zostawić ją już tak ? 

No i też nie wszystkie to szczyty tylko idzie bokiem szczyt i odnogi z niego wychodzą nad siatkę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi