PogromcaBaobabow 419 Napisano Niedziela o 15:12 @mateo właśnie nie wiem kiedy będzie tydzień przed ścinka 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,132 Napisano Niedziela o 15:38 Trzeba na trichomy patrzeć masz lupę albo mikroskop @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 419 Napisano Niedziela o 16:04 @mateo no mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,132 Napisano Niedziela o 16:14 No to yo jest wyznacznik mleczne Mleczno bursztynowe albo bursztyn jak kto woli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 419 Napisano 9 godzin temu Czy ja mogę jutro przyciąć i ewentualnie poprzekładać jakoś te topy żeby to lepiej było rozłożone ? Czy za duży stres przed końcem ? Ma miesiąc flow Niektóre topy są wplątane w siatke nie wiem czy tak ma być czy nie ale nie podoba mnie się to 🤣 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 419 Napisano 7 godzin temu Proszę o odpowiedź bo tu chyba każdy jak @Cholender tylko obrazki ogląda 😄 moje wariaty ☺️😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 7 godzin temu @PogromcaBaobabow za duża odpowiedzialność 😉 Ale u siebie zrobił bym tak żeby mi się podobało... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 7 godzin temu @PogromcaBaobabow normalnie rob fryzjera nie dygaj. Poprzekładać tez mozesz, tylko uwazaj zeby nie połamać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 419 Napisano 7 godzin temu @Cholender no bo powiem ci że niektóre są zakryte są aż zielone jutro to zrobię szkoda że cała góra namiotu nie jest ściągana bo było by lepiej podejść ale coś jutro wymyślę dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 6 godzin temu @PogromcaBaobabow trochę gimnastyki, uważaj z gęstością bo ja narobiłem szczytów, i mimo, osuszacz chodził to złapało coś pleśni, zwłaszcza uważaj po stronie gdzie wiatrak nie sięga Ale się zfrajerzylem bo miałem drugi wiatrak i mogłem spokojnie go ustawić ale się nie chciało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 419 Napisano 6 godzin temu @Adi_ejol a to pod wiatrakiem jest dosyć rzadko ogólnie dużo topów jest i o to się martwię jutro do dokładnie przejrzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 6 godzin temu @PogromcaBaobabow mówię o drugiej stronie, bo u mnie pleśń się pojawiła po przeciwnej stronie względem wiatraka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach