PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @mateo nawet chyba nie musiał bym tu zobaczyć kiedy przełączyłem światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 20 Stycznia @PogromcaBaobabow woda, nawoz, woda, nawoz... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @mateo 27 grudnia przełączona była to trafiłeś idealnie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 20 Stycznia (edytowane) O to tym bardziej zawsze możesz sobie uciąć i spr działanie i sam ocenisz Edytowane 20 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 20 Stycznia @PogromcaBaobabow dokladnie tak samo jak moje sezony🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 20 Stycznia (edytowane) W dniu 19/10/2024 o 18:04, PogromcaBaobabow napisał: Skąd wziąć duzy pojemnik ? Proste 😂 Tak teraz przeglądam relacje bo ciekawiło mnie jaki box bo spore drzewko masz i nasunęła mi się myśl taka ... bigos w wannie też robisz?🤣 Edytowane 20 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @mateo hahaha no nie miałem gdzie tego rozmieszać 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 09:13 Niewiem czy tu wsystko jest ok Dwa razy czysta woda przed tym PK doleje wodę bo się bałem że za dużo go ma chyba że to od azotu ale po wlaniu banana zaczęło się robić więcej 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Niedziela o 09:19 Dajesz im coś jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 09:20 @mateo tylko PK już od ostatniego czasu a tak to tylko Mg dostawały bo nic innego nie maiłem Aaa i dobra robiłem mieszankę co cholender pisał organitrex czy jak się to nazywa i to drugie ja bym dal 2ml pk 1ml orgatrexu i 0.5g bactrexu na litr wody to dawałem 3 posłania temu może od tego To czyli to nie od pk ? To mogę dawać dalej normalnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano Niedziela o 09:24 (edytowane) @PogromcaBaobabow popaliło od nawozów badz od swiatla. Daj lampe kilka cm wyzej i lej sama wode juz, do tego fryzjer lekki tez by mógł wjechac Edytowane Niedziela o 09:25 przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Niedziela o 09:24 A jak dawki Spr wypływ ile ppm i pH na wypływie ala dla mnie to nawozy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 11:22 @Cholender znów fryzjer ? Ciężko się to na tej siatce przycina 😞 @mateo organicznie się nie sprawdza jak uczył wuja cholerner ❤️🔥🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Niedziela o 12:01 A ok organika ok😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Niedziela o 12:23 @PogromcaBaobabow z tym niesprawdzanien ph bym polemizowal. Tym sposobem narobilem sobie problemow w poprzednim grow gdzie lalem wode z ph 8 olewajac jej sprawdzabie bo to przeciez organika i bedzie dobrze🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 12:24 @moonka no powiem ci że ten bitabs jest konkret sprawdzałem 4 razy zawsze ideolo w okolicy 6,5 wiec nie boję się o to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Niedziela o 12:29 Popalenia masz od nawozow. Wyglada to identycznie jak u mnie i nadal nie wiem co jest tego powodem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 13:26 @moonka @mateo @Cholender to co ciąć jeszcze te liście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Niedziela o 14:28 @Cholender i jak podniosłem lampę trochę to nie jest tak że mają mniej światła i staną w miejscu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Niedziela o 14:48 Jnie ruszał bym nic tylko tydzień przed ścinka wyciął już większość żeby zostały same topy prawie liście też są potrzebne roslinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach