Adi_ejol 666 Napisano 18 Stycznia @PogromcaBaobabow nabita azotem - dużo azotu, wieksza dawka światła - większe zapotrzebowanie na azot tak nieprofesjonalnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 18 Stycznia Tak dokładnie jak wyżej ☝️ wiecej swiatla przez co szybsza fotosynteza przez co wieksze zapotrzebowanie na pierwiastki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 18 Stycznia @Cholender @Adi_ejol a Po czym poznać że za dużo azotu ? Końcówki liści ? @Cholender czyli lampę mogę śmiało obniżyć rano tylko pytanie po czym poznać że jest za nisko ? Łódki na liściach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 18 Stycznia On 1/10/2025 at 9:00 AM, Adi_ejol said: @PogromcaBaobabow nabite azotem Już było to poruszane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 18 Stycznia @Adi_ejol ta pamiętam ale myślałem że to dobrze 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 18 Stycznia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 18 Stycznia @Adi_ejol dzieli 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 19 Stycznia @Cholender dobra lampa była 30cm+ dałem na 20 cm będę zaglądał czy nic jej się nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 19 Stycznia Cały dzień lampa niżej chyba że jescze opuścić dam foto czy nic się nie dzieje złego na wszelki wypadek 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 19 Stycznia Ja jestem bardzo ciekaw ile wyjdzie z tego dorodnego krzaczka🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 19 Stycznia Żebyś nie zestresował swiatłem za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 19 Stycznia @mateo obnizylem tylko 10 cm bardziej sie boje ze otwieranie okna ja moze zestresować bo jak wietrze to w boxie spada o kilka stopni tem i wraca na swoje miejsce nie wiem czy to dla niej zdrowe @moonka dokładnie 🥰 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @moonka @Adi_ejol @Cholender @mateo to normalne że gdzieniegdzie trochomy się robią bursztynowe ? Ile ona tak na oko jeszcze potrzebuje ? Z góry dzięki 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 20 Stycznia Ja bym roslinie na takim etapie nawet nie oglądał trichomow. Po mojemu to jeszcze sporo czasu przed nią. Na pewno dobrze sprawdzasz? Są mleczne i bursztynów czy przezroczyste wszędzie i gdzie niegdzie bursztyn? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @Cholender niektóre przezroczyste niektóre mleczne i kilka bursztynowych ale puchnie w oczach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 20 Stycznia (edytowane) @PogromcaBaobabow to dopiero jak spuchnię zadowalajaco to sprawdz trichomy lub sampelka urwij na test 😉 Edytowane 20 Stycznia przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @Cholender a to pk co drugie podlanie czy trzecie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 20 Stycznia @PogromcaBaobabow topy sa jeszcze "surowe" i duzo czasu przed nimi🙂 pk bym im dawal co dwa podlania ale tu @Cholenderjest bardziej na biezaco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Stycznia @moonka w sensie dwa czystą i nawóz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 20 Stycznia Jeszcze ma czas 4-5 tydzień? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach