Skocz do zawartości
Gość

Sześć Automatów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Tak dokładnie jak wyżej ☝️ wiecej swiatla przez co szybsza fotosynteza przez co wieksze zapotrzebowanie na pierwiastki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender @Adi_ejol a Po czym poznać że za dużo azotu ? Końcówki liści ? 

@Cholender czyli lampę mogę śmiało obniżyć rano tylko pytanie po czym poznać że jest za nisko ? Łódki na liściach ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Cały dzień lampa niżej chyba że jescze opuścić dam foto czy nic się nie dzieje złego na wszelki wypadek 

image.jpg

image.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja jestem bardzo ciekaw ile wyjdzie z tego dorodnego krzaczka🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo obnizylem tylko 10 cm bardziej sie boje ze otwieranie okna ja moze zestresować bo jak wietrze to w boxie spada o kilka stopni tem i wraca na swoje miejsce nie wiem czy to dla niej zdrowe @moonka dokładnie 🥰

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja bym roslinie na takim etapie nawet nie oglądał trichomow. Po mojemu to jeszcze sporo czasu przed nią. Na pewno dobrze sprawdzasz? Są mleczne i bursztynów czy przezroczyste wszędzie i gdzie niegdzie bursztyn?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@PogromcaBaobabow to dopiero jak spuchnię zadowalajaco to sprawdz trichomy lub sampelka urwij na test 😉

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi