PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 15:53 @Boczelli te całkiem przyslaniete albo małe całkiem wyjebałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Poniedziałek o 16:02 @Boczelli jutro będę walił nawóz ile tego pk ? 2/L czy zwiększyć już do 3 ? I ogólnie ładnie wygląda obawiają mnie tylko niektóre preflowery brązowe @mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano Poniedziałek o 16:34 @PogromcaBaobabow ja bym nie dawal jeszcze pk, a na pewno nie tak duzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Poniedziałek o 21:46 @Boczelli no już chyba 3 razy wodę dostała czysta po ostatnim nawożeniu to jescze się wstrzymać ? @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano wczoraj o 17:19 @Cholender dałem dziś samą wodę ile dać tego nawozu następnym razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano wczoraj o 18:58 @PogromcaBaobabow no daj te 2ml/l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,085 Napisano 22 godziny temu @PogromcaBaobabow spr sobie wypływ jakie masz stężenie nawozów i pH będziesz wiedział czy lepiej woda czy karmic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 22 godziny temu @mateo musiał bym chyba z 10 litrów przelać 😂😂😂 bo 5 litrów zasysa i wypływa kieliszek może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,085 Napisano 22 godziny temu (edytowane) I tak lepiej przelewać żebyś miał trochę większy wypływ nawozy sie nie osiadają w glebie Edytowane 22 godziny temu przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 22 godziny temu @mateo i nadmiar wyławiać wtedy ? A jak dziś podlałem poge jutro dolać żeby wypłynęło i próbę sobie zebrać do pomiaru ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,085 Napisano 22 godziny temu (edytowane) Lepiej podstawić na czymś doniczkę żeby była na podstawce woda nie wypłynie na namiot jest więcej miejsca na wode a zawsze możesz spr wypływ ja mam strzykawkę 500ml😅jak wypływa za dużo to zbieram Edytowane 21 godzin temu przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 21 godzin temu @mateo ta ja mam podstawkę tylko pytanie czy jak dziś podlałem mogę jutro jescze dać żeby zebrać ta wodę do pomiaru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,085 Napisano 15 godzin temu Lepiej nie pamiętaj łatwiej jest dać roślinie papu niż ma go mieć np za duzo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,085 Napisano 11 godzin temu (edytowane) Lepiej nie podlewać...* Edytowane 11 godzin temu przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 563 Napisano 9 godzin temu Możesz poczekać aż wyschnie ziemia i na następne podlanie podlej po donicy całej ale większość w środku bliżej łodygi powinno wtedy wylecieć spodem więcej i zmierz ec, preflowery mogą robić się brązowe od dotyku, gdzieś rękawem zachaczysz itp i robią się brązowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 7 godzin temu @JarzynaSWDN tylko że już kilka razy 3 albo 4 była podlana sama woda teraz chciałem dać nawóz chyba że jeszcze się wstrzymać do pomiaru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 563 Napisano 4 godziny temu Ec możesz sprawdzić podlewając wodą z odżywkami, sprawdź ec tego co wlewasz i tego co wyleci, jak np chcesz żeby ec w doniczce było 1.4 to wlewasz odżywki ec 1.4 i sprawdzasz odpływ, jak jest niski na przykład 0.8 to 1.4 - 0.8 = 0.6 i następne podlanie dajesz o 0.6 więcej, jak ec odpływu jest wyższe to lejesz wodę aż spadnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach