PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 15:53 @Boczelli te całkiem przyslaniete albo małe całkiem wyjebałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Poniedziałek o 16:02 @Boczelli jutro będę walił nawóz ile tego pk ? 2/L czy zwiększyć już do 3 ? I ogólnie ładnie wygląda obawiają mnie tylko niektóre preflowery brązowe @mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Poniedziałek o 16:34 @PogromcaBaobabow ja bym nie dawal jeszcze pk, a na pewno nie tak duzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Poniedziałek o 21:46 @Boczelli no już chyba 3 razy wodę dostała czysta po ostatnim nawożeniu to jescze się wstrzymać ? @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 13 godzin temu @Cholender dałem dziś samą wodę ile dać tego nawozu następnym razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano 11 godzin temu @PogromcaBaobabow no daj te 2ml/l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,078 Napisano 9 godzin temu @PogromcaBaobabow spr sobie wypływ jakie masz stężenie nawozów i pH będziesz wiedział czy lepiej woda czy karmic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 9 godzin temu @mateo musiał bym chyba z 10 litrów przelać 😂😂😂 bo 5 litrów zasysa i wypływa kieliszek może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,078 Napisano 8 godzin temu (edytowane) I tak lepiej przelewać żebyś miał trochę większy wypływ nawozy sie nie osiadają w glebie Edytowane 8 godzin temu przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 8 godzin temu @mateo i nadmiar wyławiać wtedy ? A jak dziś podlałem poge jutro dolać żeby wypłynęło i próbę sobie zebrać do pomiaru ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,078 Napisano 8 godzin temu (edytowane) Lepiej podstawić na czymś doniczkę żeby była na podstawce woda nie wypłynie na namiot jest więcej miejsca na wode a zawsze możesz spr wypływ ja mam strzykawkę 500ml😅jak wypływa za dużo to zbieram Edytowane 8 godzin temu przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 8 godzin temu @mateo ta ja mam podstawkę tylko pytanie czy jak dziś podlałem mogę jutro jescze dać żeby zebrać ta wodę do pomiaru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,078 Napisano 2 godziny temu Lepiej nie pamiętaj łatwiej jest dać roślinie papu niż ma go mieć np za duzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach