Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 07:37 @PogromcaBaobabow On* siatka będzie najlepsza opcja, wtedy będzie musiał się zmieścić. Ile tym automatom jeszcze zostało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 12:24 @Boczelli szczerze to nie wiem jutro mają 80 dni dokładnie sprawdzam lupa topy ale nadal są normalne nie ma bursztynowych za wiele poza liśćmi Ja bym te dwa od lewej chętnie jescze przyciął te dwa z lewej są tydzień młodsze @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 12:31 @PogromcaBaobabow jeśli dobrze widze to ten sezon tez juz zaczyna kwitnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 12:31 @Boczelli na świetle 18 ? A może to jakiś automat z dłuższym vegiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 12:37 @PogromcaBaobabow sezon tez potrafi zaczac kwitnac przy 18 h swiatla jeśli uzna że już czas. Dobrze by było juz wyjebac te automaty i wrzucic go na 12/12 swiatla, bo to ze zaczal kwitnac nie znaczy ze zaraz nie wróci na wega albo ze nie zacznie hermic, może mu się pojebac calkiem. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 12:39 @Boczelli to co wyciągać resztę na dniach ? A jak zostawię tym auto 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 12:42 @PogromcaBaobabow a ile im zostało? Jak dasz im na ostatnie 2 czy 3 tygodnie 12/12 to juz nic nie zmieni na plus ani na minus. Ale jak zrobisz flipa na 12/12 to możliwe że ten sezon może wystrzelić i potrzebować więcej miejsca A i taka informacja. Jak juz sezon będzie na 12/12 to musi miec te 12h nocy, lepiej nie przerywać mu wtedy ciemni i np. Nie zagladac wtedy do boxa I wyeliminiwac każde lewe swiatlo które moglo by się dostać do boxa, bo może przez to hermic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 12:46 @Boczelli ok dzięki za info to wyciągnę je może dziś wieczorem na ściankę już a sezonową zostawię da ile da 😇 @Boczelli i siatkę odrazu zakładać nie ? @Boczelli to lecimy z kosa 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 12:51 @PogromcaBaobabow jak zostawisz tego samego sezona to daj siatke odrazu. Rob tak zeby w jednym oczku był jeden szczyt lekko je naginajac, przez pierwsze dni trzeba będzie to poprawiać codziennie. Ogolnie chodzi o to żeby dzięki siatce wyrównać wszystkie szczyty i zrobić ladny dywan na całego boxa. Popatrz sobie filmy na yt po hasłem scrog 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 13:37 @Boczelli postaram się dziś ze wszystkim wyjechać i wstawię fotki jak przygotuję na gotowo umyję boxa i wyślę wieczorkiem myślę wszystko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 15:12 @Boczelli coś ten deseń ? Duże te oczka jebane ta siatka w ogóle niewymiarowa jest kur… miałem przetrzeć teraz na zdjęciu dopiero zobaczyłem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,695 Napisano Czwartek o 15:16 Łoo panie to monstrum będzie 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 15:17 (edytowane) @PogromcaBaobabow no i gra gitara 👌 oczka mogly by byc troche mniejsze, ale jest git. Teraz daj jej 12/12 i poprawiaj, wyrównuj codziennie az przestanie rosnac Edytowane Czwartek o 15:17 przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 15:20 @WymiataczMega 3 miechy Vega 😂😂😂 @Boczelli i przyjaciel się napatoczył jak zwykle @WymiataczMega @Boczelli a właśnie kiedy ta 2 tabletka ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 15:43 @PogromcaBaobabow bardziej bym te najwyzej wystające szczyty pod siatke upchal. Jak dales niedawno tabsa to kolejny juz nie będzie potrzebny. Zrobiłbym bym tylko teraz oprysk solą epsom albo calmagiem i za jakies 2tyg zaczal podawac po trochu pk i tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 15:45 @Boczelli Calmag mam dałem tabletkę ale drugiej nie dawałem jak kazałeś po 2 tyg jeszcze wieczorem upcham bardziej Calmag 1ml/L ? @Boczelli niedobory pk minimalnie mają myślałem dać troszkę przy następnym podlewaniu wyślę później fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,695 Napisano Czwartek o 15:45 @PogromcaBaobabow wszystko wsadź pod siatkę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 15:50 @PogromcaBaobabow no mozesz dac minimalnie tego pk, jak chcesz zeby szybciej zadziałało to pk tez mozesz oprysk robic. Calmagu tyle co podaje producent pewnie ten 1ml/l będzie ok. Tylko nie podawaj calmagu i pk w jednej mieszance razem. Fajny koteł. Rosyjski niebieski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 15:51 @Boczelli a ile pk w oprysku ? Ta kotek rosyjski 🥰 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 15:52 @PogromcaBaobabow a jakie pk masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach