PogromcaBaobabow 329 Napisano 17 Grudnia @Adi_ejol no właśnie nie wiem o czym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 17 Grudnia @Boczelli powiedz mi bo ja chyba jebnięty jestem czemu ta jedna ma takie kolby a te dwie takie liche są chyba że jescze spuchną … @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 17 Grudnia @PogromcaBaobabow w duzej mierze geny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 17 Grudnia @Boczelli bo lemon oddał fest poprzednio mam nadzieję że ten sezon się odwdzięczy ❤️🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Boczelli ta jedna popalona ale reszta cieszy oko tylko że jak chodzi cały dzień osuszacz z lampą to mam do 30 stopni mimo że w pokoju jest 21… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow wyciag mocniej podkrec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,695 Napisano 19 Grudnia Ta w rogu góruje nad resztą 💪 ładne maczugi 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Boczelli na pełną kurwe chodzi co mnie dziwi może za dużo okienek mam otwartych bo 3 na dole albo wyciąg za wysoko i z dołu tak nie wyciąga @WymiataczMega co lepsze cała popalona a daje 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow dadzą radę xd ja całe flo poprzednią uprawę przerobiłem na 30-35 xD a teraz w zimie 26-28 więc trochę lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol ile masz okienek otwartych ? Bo ja 3 a może w ogóle ich nie otwierać ? I tak zasysa @Adi_ejol ja pierdole dobrze że się nie spalił… tydzień czasu… 3 stopnie spadło z bomby 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow co to jest Tyle mam otwarte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol z ziemi syf mam taką nakładkę na wentylator żeby nie wciągał syfu i ogólnie miałem pytać używacie oscylacji zawsze ? Bo szkoda mi jak się zjebie i stoi w miejscu 😂 @Adi_ejol to jutro to zakładam może lepiej będzie wyciągać to ciepło ❤️🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow no używam po to kupiłem z oscylacją żeby używać nie? Się zjebie to się zareklamuje albo kupi nowe xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol no ma gwarancję niby ale Jakoś szkoda mi było używać 😂😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow Ja nie z tych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol rano dam znać czy zamknięcie tych okien pomogło dzięki śliczne 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow raczej nic nie zmieni, bo co miało by to zmienić xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol no wydaje mi się że powinno troszkę mocniej wyciągać ze środka bo większy opór będzie mieć ale może pitole jak potłuczony 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 19 Grudnia (edytowane) @PogromcaBaobabow tych okienek nie zamykaj. Tego na rure od wenta nie uzywam. Jeśli od razu 3 stopnie spadło to coś z wentylacja jest. Filtr wstepny tez mozesz zdjąć i wyprac Edytowane 19 Grudnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 19 Grudnia @Boczelli no ta spadło bo było tak przykryte kurzem że nie zasysał tam jest jakiś filtr ? Ja nawet nie wiem jak to rozebrać 🥺🥺🥺 Czyściłem cały box przed tą uprawą ale nie mogłem tego rozłożyć mieszak ładnie się rozkładało i osuszacz a wentylator nie mam pojęcia jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach