PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @WymiataczMega muszę wyszukać ile tam pisał 😂 żeby nie przesadzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 25 Listopada @PogromcaBaobabow juz im mozesz dawac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @Boczelli to co 1ml/L ? I co ile zwiększać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 25 Listopada @PogromcaBaobabow lej co drugie podlanie narazie 1ml/l po kilku podlaniach będzie można zwiększyć do 2ml. Ladnie Ci rosna nie ma co im przeszkadzać, czasem mniej znaczy więcej 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Piątek o 08:18 Dwa listki po podaniu pk coś tworzą ale tylko tyle 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Piątek o 14:45 ta jedna też jest wyżej ale już nie będę kombinował z podnoszeniem jak ostatnio lampę później podciągnę to może ta reszta się dociągnie do tej myślę że będzie ok @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Piątek o 14:47 @PogromcaBaobabow a ta mniejsza to jest jakaś młodsza czy co? kwitnie ona wgl juz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Piątek o 14:48 @Boczelli ta pomiedzy i ta co jest jedna była jakoś 7 dni młodsza + - coś już tam się pojawia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Sobota o 09:49 Ale ładnie sypie śnieg 😍 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Sobota o 10:50 @PogromcaBaobabow Jak patrzę na to zdjęcie to az czlowiek sie usmiecha do telefonu . ☺️👌😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Sobota o 21:47 @Boczelli niewiem czy to od lampy tak się w dół zakrzywiły dzisiaj bo podnosić nie chce żeby reszta się zrównała ale chyba będę musiał jeżeli to przyczyna i chyba pk się odzywa bo jakiś plamki niektóre liście mają może z dwa trzy ale lepiej dmuchać na zimne i to zweryfikować więc proszę cię o pomoc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Sobota o 21:54 @PogromcaBaobabow Zobaczymy co na to napisze @Boczelli . Też jestem ciekaw gdzie jest przyczyna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Sobota o 21:55 @ZM-69 no ja stawiam że po ostatnim podlaniem pk trochę je złapało ale to jest nic tylko będę wiedział czy w razie w poczekać jedno podlanie więcej z dawaniem go Albo w drugą stronę niedobory wywala pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Sobota o 21:57 @PogromcaBaobabow Tak tak ja tez wlasnie widzialem ze wrzucales zdjecie 2 lisci ze cos sie dzieje . Chyba problem jest od PK . Myślisz ze za duże stężenie dostały na pierwszy raz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Sobota o 21:58 @ZM-69 może za mało musimy czekać aż ktoś zweryfikuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Niedziela o 07:47 @PogromcaBaobabow tylko Ty wiesz co tam dokadnie przy nich robiles, ciężko zdiagnozować bo oklapniete liscie to może być przesuszenie ale również dobrze przelanie czy jakiś deficyt 🤷♂️jezeli po czasie znowu sie podnosza to nie ma sie czym przejmowac. Te przebarwienia na lisciach to jakby poczatek niedoboru potasu, ale skoro dales im wlasnie PK to ja bym nie dawal więcej tylko poczekal az zacznie dzialac. Jak bedzie postępować na innych lisciach to można bedzie wtedy dac im więcej 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Niedziela o 10:59 @Boczelli ok jeszcze jedno pytanie moge im zrobic w tym stadium oprysk Mg ?? jak sa juz miejscami trichomy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano Niedziela o 11:14 @PogromcaBaobabow oprysk w takim stadium to juz Twoja decyzja. Pytanie czy chcesz aby to czym pryskasz znalazlo sie z tym co chcesz w przyszlosci palic? Ja do tego podchodze w taki sposob🙃 czasami pryskam nawet po topach gdy wiem, ze bez oprysku moze dojsc do "tragedii" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Niedziela o 11:33 @moonka no właśnie niewiem czy im zaraz niedoborów nie wywali organiczne niby to podobno nie ma wpływu ale cholera wie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Niedziela o 12:38 Ale po co chcesz robić oprysk jak nie ma niedoboru? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach